Риана натисна и Люис Хамилтън

Риана натисна и Люис Хамилтън | StandartNews.com

От години Риана жъне успех след успех на музикалната сцена, но за свое съжаление тя не може да се похвали със същото и в личен план. Барбадоската красавица сякаш е орисана връзките й да пропадат бързо след окончателната й раздялата с рапъра Крис Браун. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти след побоя, който певецът й нанесе през 2009г. За ново гадже на певицата пък сега е спряган пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.

След Крис Браун Риана търси любовта на много различни места. В списъка й с бивши попадат знаменити имена като Колин Фарел, Дрейк и Леонардо Дикаприо. 

За последно разкрепостената изпълнителка имаше афера нападателя на "Реал" (Мадрид) Карим Бензема, но отношенията им приключиха шумно заради изневяра на футболиста.

Новите публикации отпращат РиРи към състезателя на "Мерцедес" Люис Хамилтън. Двамата поддържали приятелски отношения от години, но между тях припламнала искра наскоро, споделя близък до тях източник.
Те били забелязани на романтична вечеря в ресторант в Ню Йорк. Освен британецът и барбадоската певица имали съвпадение в ангажиментите за уикенда, от което се възползвали максимално.

Подобно на връзката на Риана и Крис Браун, Хамилтън наскоро се раздели с дългогодишната си половинка и бивша вокалистка на "Пусикет Долс" Никол Шерцингер, с която многократно опитваха отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай