Размяна на съпрузи в "Женените"

Размяна на съпрузи в "Женените" | StandartNews.com

Гергана и Стефан се залюбили след края на риалитито

Гepгaнa Kaпзaмaлoвa, която каза "да" на Георги в риалити формата "Женени от пръв поглед", пoкaзвaла нeпpикpит интepec към Cтeфaн Kapъбcки - cъпpyг нa Cвeтлaнa Kиpoвa, също една от двойките, които се взеха на сляпо. Cтeфaн, за когото се говори, че вече е под постоянна обсада от фенки, омаял фитнес маниачката Гepи с ведър и весел xapaктep, но и c oгpoмнaтa cи cтpacт към cпopтa, твърди ПИК. И двамата са сред редовните посетители във залите, където неуморно оформят тела.
Гepгaнa твърдяла, че не харесва липсата на спортен хъс в Георги, за когото я сватосаха психолозите от Нова. Тя cъвceм cпoкoйнo дeмoнcтpиpaла cимпaтиитe cи към Kapъбcки в coциaлнaтa мpeжa. He минaвaл и дeн бeз xyбaвицaтa дa xapeca или кoмeнтиpa пocт, cнимкa или изкaзвaнe нa чapoвникa. Даже не се вълнувала от това дали половинката му Cвeтлaнa, която също има завидни форми, понеже е инструктор по аеробика и тае-бо, щe cтaнe cвидeтeл нa yxaжвaнeтo й.

Антония не държи Наско изкъсо

Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" по Нова веднага грабнаха симпатиите на зрителите и повечето решиха, че наистина са родени един за друг. Как живеят след брака на сляпо и кой какво харесва, отговориха те пред "Стандарт".

-Колко пъти всеки от вас се е влюбвал досега, преди да се срещнете?
Антония: За да отговоря първо трябва да уточня какво значи любов, а това ще отнеме много време. Нека само кажа, че сърцето ми е било разбивано достатъчно пъти, че да съм предпазлива за човека до мен.
Атанас: Не съм изпитвал подобни чувства, защото не бях срещал подходящия човек.
- Колко гаджета сте имали?
Антония: Достатъчно, за да знам какво означава една връзка и колко важни и ценни са споделените мигове между двама души.
Атанас: Сещам се за две през живота ми. И то пак така от пръв поглед.
- Какви са ви хобитата?
Антония: Да събирам цитати на велики личности, които в различен период от живота могат да ти дадат насока или да ти помогнат. Това е като късметчетата от кафето сутрин - отваряш го и се надяваш да ти се падне нещо, което ще промени живота ти изцяло.
Обичам и да пътувам.
Атанас: Хобито ми е да спортувам и да правя разходки в планината.
-Обичате ли домашни любимци?
Антония: Много. Сега имаме рибка бета, която кръстих Спот. Като бяхме деца, със сестрите ми си имахме куче. Един ден, докато го разхождали, се отскубнал от каишката и изчезнал нанякъде. Аз тъкмо се прибирах от училище и когато разбрах, веднага започнах да го търся. След като го повиках към три пъти, той дотърча при мен. Много бях щастлива, че го открихме, защото се бяхме притеснили.
- Кой какъв е искал да стане като малък?
Антония: Като малка исках да стана лекарка, после обаче поисках да стана учителка и да съм покрай деца, защото много ги обичам. Това е мечтата ми и сега се боря за нея.
Атанас: Исках да стана футболист. Но нещата се стекоха така, че вече е само мираж.
- Кой какво умее да готви най-добре?
Антония: Готвя с много желание и любов и нещата се получават добре. Обичам да готвя картофен огретен, руло Стефани, пиле мексикана, баница и много други неща, а сега най-хубавото е че Наско ми помага.
Атанас: Умея да правя яйца на очи.
-Наско, разкажи за помощта, която си оказал в Мизия, ето сега светът е разтресен от случващото се в Непал? Какво си спомняш от тогава, какво осъзна, какво те докосна?
Атанас: Когато се случи нещастието в Мизия, знаех, че на всяка цена трябва да помогна на хората. Дори не се замислих, а директно се разбрах с приятели да отидем и да окажем помощ на хората, които имаха нужда от нас. Спомените ми не са нито красиви, нито щастливи, защото беше много тежко да гледам болката и мъката. Опитвах се да им дам малко надежда, не знам дали съм успял. Изкарахме едни от най-тежките си дни, но накрая създадох приятелства, които остават за цял живот. Вие видяхте какво беше посрещането, когато отидохме отново след месеци. Видя се и безхаберието на държавата към нуждаещите се хора. Моите впечатления от този период са, че независимо дали държавата ти обръща гръб и не протяга ръце, се намират добри хора, които да го направят.
-Като се гледате сега по телевизора, какво коментирате?
Антония: Чудя се колко смелост съм имала, за да се покажа такава каквато съм. Радвам се, че бях естествена.
-Някои зрители смятат, че ти, Антония, държиш Наско много изкъсо. Така ли е?
Антония: Животът ни в момента е много по-различен отколкото хората си мислят. Начинът, по който се омъжихме и времето, с което разполагаме да се опознаем, ни промениха много. Аз не държа Наско изкъсо, напротив - допитвам се до него винаги и се старая да има диалог между нас, за да ни е пълноценна връзката. Трябва да вървим заедно ръка за ръка и това се стараем да правим.
Атанас: Ние сме в момент на опознаване. Нещата се случват бавно, но няма друг вариант в нашия случай. Разбираме се чудесно, всичко ни се получава, колкото и странно да звучи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай