Путин се възхити от "Большой Московский Цирк" (ВИДЕО)

Путин се възхити от "Большой Московский Цирк" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Президентът на Русия Владимир Путин, присъства на представлението "UFO" на „Большой Московский Цирк" в Москва. Възхитен от зрелищното шоу, с изпълнение на номера на ръба но човешките възможности, Путин поздрави артирстите. В личен разговор с танцьора със специфични потребности, закрил параолимпийските игри в Сочи - Виктор Кочкин, Путин каза: "Браво момчета. Никога не се отчайвайте, а вървете само напред без притеснения."

"Тези негови думи много ни вдъхновиха и се стремим да постигаме повече успехи в живота. Ако човек е достатъчно упорит - може да изуми цялата планета със способностите си", сподели Виктор Кочкин, след срещата с руския президент.

За двучасовото шоу в България - 5 март, София "Арена Армеец" и 8 март, Рус "Булстрад Арена" от Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит. Необходими са два дни строеж за техническото изпълнение на грандиозните представления, съобщават още организаторите на събитието у нас.

Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни, основала "Болшой Московский Цирк" наричат себе си "абсолютни лидери" по продажба на билети в Русия, предполагат и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на най-новия спектакъл на "Болшой Московский Цирк" - UFO.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай