Пускат социална мрежа за хора с афинитет към алкохола

Пускат социална мрежа за хора с афинитет към алкохола  | StandartNews.com

Нова социална мрежа - Swig, тръгва в интернет, предназначена за хора с афинитет към алкохола. Идеята на организаторите e в нея любителите на напитките с висок градус да могат да обсъждат свободно опита си в сферата.

Основателите на Swig искат да обединят всички пиещи хора. "За някои това ще бъде като рай, а Господ ще бъде барманът, който никога няма да каже - "Последни поръчки, моля", съобщават още организаторите на новата социална мрежа.

В Swig всеки ще може да следи любимите си консуматори на алкохол, любимите си бармани, сервитьори. Всеки ще може да споделя своя опит с алкохола и да разговаря с братята си по чашка и черен дроб. Ще могат да се публикуват както статуси, така и снимки.

Информация за нови питиета, може би които някои хора изобщо не са чували или опитвали, също ще бъде достъпна.

"Facebook не може и не иска да ти помогне да откриеш къде е най-хубавата марка бира, уиски или къде се правят най-добрите коктейли в даден град. Но ние ще го направим", коментира един от основателите на Swig.

"Социалната мрежа няма да е строго специализирана за една напитка, както са в момента повечето налични апликации. Ние искаме да построим мост между хората, които пият бира, вино или по-сериозните спиртни напитки. Имаме две апликации за бира, една апликация за намиране на менюта за бира, две - за коктейли, три - за вино, пет - за отзиви за вина. Със Swig искаме да привлечем опит от хора, които пият всякакви алкохоли по целия свят", казва още Хари Реймънд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай