Птиците на Ливия и Ясен Самуилов

Птиците на Ливия и Ясен Самуилов | StandartNews.com

Световните бг дизайнери превръщат жените в романтично-сексапилни блянове

Ливия Стоянова и Ясен Самуилов отново обраха овации на Седмицата на висшата мода в Париж. Дъщерята на художника Стоян Стоянов и синът на писателя Виктор Самуилов представиха новата си колекция, наречена поетично "Птица". Тандемът винаги създава прекрасните си произведения, вдъхновен от природните стихии - огън, въздух, вода, земя. Традиционно екстравагантните им облекла, които имат фенове и клиенти във висшия ешелон на световната развлекателна индустрия, този път пяха изпълнени с романтика и еротика. Която дама иска да е актуална по Ливия и Ясен, трябва да се носи в пера, корсети, тюл и феерия в бяло, сребърно и златно. Неслучайно двамата получиха комплименти от самия Карл Лагерфелд, чиито модели за "Шанел" дефилираха преди българите. След тях пък бяха манекенките на швейцарците Серж Руфе и Люси Майер за "Диор".
Компанията на Ясен и Ливия, която се казва On аura tout vu - "Въобразявате си, че сте видели всичко", е в елита на гилдията. В творенията на родните майстори на шева и кройката са влюбени Лейди Гага, Глен Клоуз, Барбара Хендрикс, Изабел Аджани, Наоми Кембъл. Мадона блести с тяхно болеро, обшито с кристали на турнето си Rebel Heart, което започна на 9 август в Монреал и ще приключи на 27 март 2016 г. в Австралия.

"Във всеки от нас има сенки и светлини, нещо като ин и ян противоположностите, ангела и демона", гласи философията на Ливия и Ясен. Големият им пробив дойде, след като Лейди Гага през 2011-а също се довери на модната им къща. Българите си партнират и с две иконични френски марки - "Мулен Руж" (създават аксесоари с марката на легендарното парижко кабаре) и парфюмерийната Caron, известна с елитните си кристални флакони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай