Прогнозите за Боби Браун остават неясни

Прогнозите за Боби Браун остават неясни | StandartNews.com

Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на покойната певица Уитни Хюстън, се очаква да живее дълго, но прогнозата за живота й занапред остава неясна, е заявил адвокат на баща й, изяснявайки направеното от Боби Браун изказване през уикенда, че тя се е събудила от изкуствената кома, в която беше поставена, след като на 31 януари тази година беше намерена безжизнена във вана в дома си в предградие на Атланта, съобщи Дарик.

"Боби се събуди. Тя ме гледа", това е споделил певецът Боби Браун с публиката на концерт в Далас през уикенда според видеоклип, публикуван от сайта за знаменитости TMZ.com. Прогнозата за живота занапред на 22-годишната Боби Кристина Браун обаче остава неясна, се посочва в изявление, направено от Кристофър Браун, адвокат на баща й.

"Лекарите дават индикации, че й предстои да живее дълго. При Боби Кристина сега започва процес на възстановяване, но какво ще бъде качеството й на живот няма да се изясни с години напред", казва адвокат Кристофър Браун.

Алиша Етъридж-Браун, съпругата на Боби Браун, същевременно е споделила, че мъжът й е бил "в емоционално състояние", когато е направил изказването си на концерта в събота. "Той беше окуражен от прогреса, направен от Боби Кристина от приемането й в болница. Тя е извън интензивно отделение, отвори очи и започна процес на възстановяване, който ще бъде дълъг и труден", казва съпругата на Боби Браун.

Редица сайтове за знаменитости и Си Ен Ен обаче по-късно са се позовали на източници, близки до Боби Кристина, според които коментарите, че неврологичното й състояние се е подобрило, не отговарят на истината. Сред тях е бабата на Боби Кристина, Сиси Хюстън, цитирана от сайта TMZ.com, която отхвърля твърденията на бившия си зет. Майката на покойната Уитни Хюстън е заявила, че внучка й има "необратимо мозъчно увреждане", и че макар вече да не е в изкуствена кома, все още е на командно дишане.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари тази година да се навършат три години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица, припомня агенцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай