Победителят от "Сървайвър": На 10-ия ден исках да се откажа

Щастливият Ваня с Евгения и дъщеричката им

Победителят от "Сървайвър": На 10-ия ден исках да се откажа | StandartNews.com

"Чакам да мине време, за да осъзная какво съм направил. Все още не съм на себе си", сподели победителят от "Сървайвър" Ваня Джаферович в "Преди обед" и "Тази сутрин" по bTV. Шампионът по оцеляване призна, че е имал предварителна стратегия, която обаче променял постоянно. "Съжалявам, че нараних някои хора емоционално - Марчо, Явор, Деси, Дамяна. Знам, че се чувстват предадени от мен. Стана ми много тъжно, като видях как Дамяна плачеше за Явор. Но такава е играта - ако си честен и искрен, няма да стигнеш далеч. Емоцията е най-голямата грешка", издаде футболистът и добави, че е лъгал участниците, но не и зрителите.

Драматичните събития и резултатите от гласуването на финала проследиха близо 1 200 000 зрители. В пика на интереса риалитито е гледано от почти 1 500 000 души. Джаферович спечели "Сървайвър: Камбоджа", след като събра 5 от общо 10 гласа на финала.

Втори остана Светлин Занев с три гласа. Той стана и носител на приза "Най-много победи" - 14, връчен му от Йордан Йовчев. Режисьорът Димитър Димитров спечели само един глас, но пък стана първи в зрителския вот. С награда беше отличена и Ива Пранджева за "Най-дълъг престой", връчена й от Петър Стойчев.

На живо в студиото бяха победителите в предишните издания - Нели, Георги Костадинов, Ники и Жоро Кехайов. Йордан Йовчев, Албена Павлова, Владо Пенев, Жоро Тошев, Антон Хекимян, Георги Милков, Милена Славова също гледаха на живо. Ваня Джеферович получи чека на стойност на 100 000 лева лично от изпълнителния директор на bTV Павел Станчев.
Ваня не скри, че му е било ужасно трудно да се адаптира към условията в Камбоджа, особено в началото. "На 10-тия ден исках да се откажа. Не познавах хората, нямаше с кого да общувам. Липсваше ми семейството, футбола, нещата, които обичам да правя, когато съм си в Стара Загора. Аз съм на 31, не съм като Дамяна на 23 и да нямам обвързаности. Спаси ме Крум. Когато го открих като приятел, вече ми бе лесно. Той ми помагаше, говорихме си дълго, всичко съм споделял с него. Защото настина е много трудно, ако си нямаш приятел".

Ваня все още не е решил какво да прави с наградата от 100 000 лева. Съпругата му Евгения, която е участник в предишен сезон на риалитито, пък сподели, че тя сама го е записала за кастинга. "Той преди време ми се смееше, че аз гледам американските формати и продължавам да се интересувам от това състезание. Един път на майтап каза: "Ако има следващ сезон, ще отида и ще го спечеля". Човек трябва да внимава какво си пожелава. Така и стана", разказа Евгения. Тя е бременна с второто дете на футболиста, което трябва да се роди в началото на следващата година.

Ваня със сълзи на очи призна, че все още не може премине болката от смъртта на баща му. "Усещам го постоянно до мен. Той е израснал без майка. Всичко е постигнал сам. От него съм се учил винаги - той умееше да се справя с трудните моменти, знаеше как да се вдигне на крака", каза Джаферович. Той разказа и за спомените си от войната в Босна. "Бях на осем. Струваше ми се, че е някаква игра, не разбирах какво става. Спомням си как вървим по улицата с баща ми и комшиите слагат барикади пред нас. Дядо ми беше военен, той ми е разправял как единият квартал се изправя срещу другия, не знаеш кой откъде ще стреля. Гражданската война е най-гадното нещо. Все още като мине през Сараево, сърцето ми тупа и ме боли. И все пак толкова обичам този град", каза шампионът. Той показа двете си татуировки - на Джеймс Дийн и Ал Пачино и сподели, че много би искал да се занимава с кино.

Миналата вечер стана ясно, че най-скандалната участничка в "Сървайвър: Камбоджа" Йорданка Николова-Йори е дадена под съд. Мерлина Арнаудова е завела две дела срещу Йори. Едното е за опит за убийство, а другото - за обида. Самата Мерлина обясни, че докато е била на острова, се е страхувала от Йорданка, тъй като тя била не само словесно агресивна, но й си "точела брадвичка през нощта" и заплашвала наляво и надясно. Още от самото начало Йорданка не престана да се заканва и заяжда с Мерлина и настрои всички участници от своето племе да изгонят бизнесдамата от шоуто, както й стана.
Сега Мерлина е решила да съди Йори до дупка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай