Плюшченко ни поздрави от Цюрих

Евгени Плюшченко

Плюшченко ни поздрави от Цюрих | StandartNews.com

Евгени Плюшченко, който на 23 април ще доведе у нас "Кралете на леда" в зала "Арена Армеец", поздрави българските си фенове от Цюрих.

Малко преди да започне да танцува в швейцарския град, великият фигурист споделил пред наши сънародници, гледали го там, че познава много добре страната ни и се радва, че най-после ще има шанса да се срещне отблизо с ценителите на изтънчения и артистичен спорт. Досега участието си в "Кралете на леда" са потвърдили Браян Жубер, Аделина Сотникова, Томас Вернер и Филип Канделоро. Организаторите от QUANTUM MEDIA скоро ще обявят и двойките, които ще участват в грандиозно шоу. Музикалният акомпанимент ще бъде от Едвин Мартон с неговия 300-годишен Страдивариус и Vienna Strauss Orchestra. Те ще свирят на специално изградена сцена с размери 200 квадратни метра, непосредствено до ледената пързалка. Виртуозите ще изпълняват шедьоври и класически произведения на цигулки, виоли, флейти, контрабас, барабани и обой.

Билетите, на цени от 38 до 118 лева, се продават на касата на залата, бензиностанции OMV, касите на EasyPay и мрежата на Ивентим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай