Пенелопе Круз и София Лорен се вталяват без страдания

Пенелопе Круз и София Лорен се вталяват без страдания | StandartNews.com

Мегазвездите на световното кино свалят килограми с диети по собствен патент

Пенелопе Круз сваля килограми без страдания - а това е най-важното за всеки, твърдят психолозите. Мегазвездата на световното кино се втали за отрицателно време след раждането на двете си деца, въпреки че баща им, Хавиер Бардем, се кълне, че я харесва по-закръглена.

Огнената испанка, завладяла Холивуд, има своя диета, изпитана през годините. Тъкмо с нея сваля 6 килограма за 5 седмици, което е напълно човешко. Всеки ден менюто е едно и също - сурови зеленчуци без подправки, сирене - не повече от 300 грама, кисело мляко - не повече от 250 грама, яйце и три ябълки. Красавицата разпределя всичко това в три яденета. Естествено - без капка алкохол или газирано. Режимът изглежда доста строг, но все пак не е тотален глад. Сиренето, което е откровено калорично, доставя на организма протеини и мазнини. То може да бъде всякакво, което си е истинско пиршество - краве, овче, рокфор, ементал, пармезан, камамбер, дори моцарела.

София Лорен пък поддържа фигурата и неувяхващия си сексапил с доказала от десетилетия ефекта си диета. При нея за пет дни се свалят близо два килограма - което е супер за кожата, която трябва да се противопостави на земното притегляне. Великата актриса признава, че се придържа към нейния "личен" режим от четвъртък до понеделник - за да си спести разточителните италиански трапези през уикенда. Звездата набляга и на още една полза - освобождаването от токсините. Затова са задължителни поне два литра вода на ден - минерална или от чешмата, ако от вашата тече чиста и подходяща. Две чаши с гореща вода със сока от един лимон са първата работа за сутринта - но никакъв мед, това се митове и легенди. В четвъртък - без сладкиши, без мазни манджи и други подобни блюда, без алкохол. В петък - без чай, кафе, сол: само плодове в 9 часа, препечена филийка за закуска в 10, огромна купа със зеленчуци на обяд, също толкова количество на супа в 18 часа и край - дотук! В събота: само един вид плодове или зеленчуци - мъчението е по избор, количеството му - също. В неделя - препечената филийка ще ви се стори автентичен разкош, както и добавеното кисело мляко към обедната салата, да не говорим за печения картоф към вечерята със задушени с малко чесън зеленчуци в 18 часа. После какъвто и глад да ви подгони, не се давайте. В понеделник - закуска и обед като в петък. Кожата ви със сигурност вече ще е доста по-блестяща, а дрехите ви ще са станали с един размер по-малки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай