Пенелопе Крус била влюбена в Орландо Блум

Пенелопе Крус била влюбена в Орландо Блум | StandartNews.com

Кейт Босуърт е най-дългата връзка на Блум, Миранда Кер - най-непрежалимата

"Напълно влюбен съм в идеята за любовта. Може би съм с такава настройка, защото скоро изиграх Ромео на театралната сцена. Но наистина вярвам в любовта. Вярвам, че може да има специална връзка между две сърца. Вероятно жените очакват от мен да бъда герой и извън киното. Сигурно в това отношение съм разочаровал много от тях. Аз съм си аз. Не съм бандит, пират или елф. Най-добрият съвет, който съм получавал от майка ми, е, че всъщност жените правят първата крачка", казва Орландо Блум пред сп. "Ел". Но изглежда понякога нарушава този съвет. Като в случая с Нина Добрев. Звездата от "Карибски пирати" бил кавалер на канадската актриса с български корени на няколко поредни партита. След последното двамата си тръгнали заедно - предостатъчна причина за светските хроникьори да заподозрат свалка. Орландо май наистина е харесал нашата гордост в Холивуд. А сега всички се чудят дали те няма да се превърнат в една от най-ослепителните двойки зад океана. Ще се случи ли това? Светските хроникьори винаги имат изпитан метод за преценка на шансовете - да обърнат внимание на биографиите им. И Нина, и Орландо са достатъчно опитни и са преживявали не една любовни истории. Ето какво гласят интимните CV-та и на двамата.

Блум имаше една от най-красивите жени в света - супермодела Миранда Кер. Звездата от "Властелинът на пръстените" започва да излиза с ангела на "Victoria's Secret" през 2007-а. Двамата се вричат тайно три години по-късно - Миранда е на 27, а младоженецът - на 33. Тогава Кер е на 9-о място в класацията на "Форбс" за 10-те манекенки, които имат най-високи приходи. В края на миналата година обаче приказката свърши - двамата се разделиха. Продължиха да са в прекрасни отношения, въпреки че се отказаха да спасяват брака си. Те не спряха да говорят в медиите, колко много се обичат и уважават и как ще си останат семейство заради сина си Флин, който е на три. Кер и Блум последно бяха забелязани заедно в края на септември миналата година, когато тя дойде да го гледа в неговата бродуейска продукция "Ромео и Жулиета". "Когато видях Орландо, бях поразена от енергията му на сцената. Тая силно много уважение към неговия талант", каза тогава бившата мисис Блум.

Първият слух след раздялата им бе, че виновница за нея е тайна връзка на съпруга с колежката Лив Тайлър. Тя и Орландо си станали много близки преди 10 години, когато снимали трилогията "Властелинът на пръстените". Според медиите тяхната любов е разцъфнала в истинска на парти в Ню Йорк, пише сп. "Стар" през октомври 2013-а. Двамата са били забелязани на премиерата на новия спектакъл на Бродуей "В очакване на Годо" на 24 ноември и според очевидци те се държали за ръце, когато светлините в залата изгаснали.

"Започнаха да си шушукат и да се смеят игриво, гледайки се в очите", твърди един от зрителите в залата пред изданието.

Според други слухове причината е Миранда, която пък имала връзка с австралийския милиардер Джеймс Пакър, който също е неин дългогодишен приятел. Романът им разцъфнал, докато той давал бизнес съвети на Кер във връзка с нейната компания за биокозметика.

После пък тръгна друга клюка - Орландо има нова любов, френската актриса Нора Арнезеде. Двойката била видяна в бар в Лос Анджелис, като видимо се забавлявали в общата си компания. Най-вероятно причина за запознанството на Нора с Орландо е станал колегата на Блум от "Властелинът на пръстените", Илайджа Уд. Той се снима заедно с Нора миналата година в "Маниакално".

Новата холивудска принцеса Марго Роби, която се прочу с участието си във филма "Вълкът от Уолстрийт", също бе забелязана да флиртува с отскоро необвързания Блум. Според очевидци двамата са се забавлявали заедно цяла нощ на партито след наградите "Златен глобус" на 12 януари тази година.

"Марго и Леонардо ди Каприо станаха много добри приятели по време на снимките на "Вълкът от Уолстрийт". Тя висеше в неговата група от приятели, сред които е и Орландо. Двамата с Марго веднага се харесаха и прекараха поне половин час в задълбочен разговор, сякаш нямаше никой друг около тях, а след това заедно танцуваха. Всички бяха малко изненадани колко бързо се разви флиртът им, но тях сякаш не ги беше грижа от коментарите", твърди очевидец на свалката. Да не забравяме, че Роби също е австралийка, подобно на доскорошната съпруга на Блум.

Само преди няколко дни името на актьора бе забъркано в скандал и то заради жена. Блум и Джъстин Бийбър се засекли в бар "Киприани" в Ибиса. Орландо не издържал да бъде подиграван от 20-годишния младок и посегнал на певеца. Според сайта TMZ двамата си крещели, заобиколени от бодигардове. "Джъстин си го търсеше. Държеше се отвратително и показваше огромно самочувствие на базата на нищо", издава източник. Според очевидци Джъстин е бил в добро настроение, но Орландо е бил раздразнен, когато го е видял в същото заведение. След сбиването канадският певец публикува снимка на Миранда в своята страница в "Инстаграм" с намек, че помежду им наистина е имало нещо. В миналото вървяха слухове, че Джъстин е бил интимен с бившата съпруга на британеца. За Орландо пък се говореше, че е имал забивка със Селена Гомез - ексгаджето на канадския певец.

Още много красиви жени са минали през леглото на палавия Орландо. Преди да се запознае с Кер, той бе гадже с Пенелопе Крус. Заварката станала още през октомври 2006-а, но пламнала на рождения ден на красавеца на 13 януари следващата година. Три лета по-възрастната от британеца испанска звезда била доста хлътнала по него. По това време тя бе "преслушала" вече Том Круз и Матю Макконъхи, а Орландо бе сложил точка на дългогодишната си връзка с чаровната Кейт Босуърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай