Папараци окупираха Венеция

Папараци окупираха Венеция  | StandartNews.com

Сватбата на Клуни и Амал е събитието на годината

Венеция е под пара. Холивудски звезди и папараци от цял свят пристигат с гондоли за събитието на годината - сватбата на Джордж Клуни и Амал Аламудин.

Детайлите около празничното събитие са строго пазена тайна. Не е ясно дали церемонията ще се състои в събота или понеделник, но градът на маските е изпаднал в еуфория. "Всички във Венеция говорят за Клуни, момичетата са особено развълнувани, те ще се наредят покрай канала, за да го видят", казва гондолиерът Бруно Бартолини, според когото се очертава фантастично парти. "Градът е блокиран, защото те ще преминат по големия канал, но какво значение има, няма нищо по-хубаво от това да се ожениш във Венеция", твърди още Бартолини. Сред гостите са Брад Пит, Анджелина Джоли, Сандра Бълок и Мат Деймън, които ще отседнат в хотел "Киприани" на остров Джудека. Там те ще вечерят тази вечер с младоженеца и бляскавата му булка.

Приемът вероятно ще се състои в луксозния седемзвезден хотел "Аман" на Канале гранде. До него гостите ще бъдат ескортирани с полицейски лодки, за да бъдат държани на разстояние свръхразвълнуваните почитателки на Клуни и стотиците фотографи. Бившият кмет на Рим Валтер Велтрони, дългогодишен приятел на актьора, ще извърши гражданската церемония. Тя вероятно ще се състои в кметството на града, в спиращия дъха дворец Ка'Фарсети от ХIV век, който се намира срещу хотел "Аман".

Очаква се за гостите да пее Лана Дел Рей в градината на хотел "Аман". Тя е истински оазис, откъснат от оживлението покрай канала. В него скутерите ще бъдат забранени, така че зяпачите да бъдат сведени до минимум.

Челисти хеви метъли идват в София

Младите челисти - словенецът Лука Шулик и хърватинът Стьепан Хаузер, познати като "2celos", пристигат в София по покана на Loud Concerts на 9 декември. Концертът ще събере почитателите им в зала 1 на НДК, а шоуто им обещава да е наистина впечатляващо. Билетите са от 45 до 90 лева, има и ограничен брой от 120 лева. Дуото разбива с челата си всички познати граници и прескача без предразсъдъци между класиката и филмовата музика, поп хитовете и тежките рок парчета.

"2cellos" правят своя пробив през 2011 година, когато версията им на парчето на Michael Jackson "Smooth Criminal" предизвика фурор в YouTube. В резултат на това подписват сделка със звукозаписна компания и издават дебютния си едноименен албум. Той е с кавъри на U2, Gun NТ Roses, Nine Inch Nails, Sting, Coldplay, Nirvana, Muse и Kings Of Leon и влиза в Топ 100 в класацията за албуми на Билборд. Зад гърба си имат вече няколко разпродадени турнета в САЩ, Япония и Европа.

Междувременно участват в успешни колаборации с Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age.

Буковска и Филип Аврамов в подкрепа на децата

Актьорите Йоана Буковска, Мариана Йотова, Ралица Ковачева-Бежан, кака Лара, Филип Аврамов, актьорът Росен Пенчев и шоуменът Лео Бианчи се обединиха около новия проект "Мое мъничко дете". В песен и видео, режисирано от известния им колега Иван Юруков, те ще защитят правата на хлапетата. Целта им е да акцентират върху положителното отношение - напомняйки за искрената радост и обич, които ни носят най-малките, и колко е важно да ги пазим. "Мое мъничко дете" е само началото. Актьорите имат идея да се обединят около още поводи за подкрепа на каузата.
Според данни на Държавна агенция за закрила на детето всяко 3-то дете в България е жертва на физическо насилие, а всяко 8-мо на сексуално. Тази разтърсваща статистика подтиква Ралица и другите актьори да се ангажират с проекта.
Във видеоклипа рамо до рамо с актьорите ще застанат техните деца. Каузата на творците ще бъде подкрепена от УНИЦЕФ, Държавна агенция за закрила на детето, както и фондация "Асоциация Анимус". В клипа ще бъде изписан номерът на гореща телефонна линия, предназначена за деца, които са жертва на насилие.

Бандерас се изповядва пред Диана

Диана Любенова успя да се срещне с Антонио Бандерас по време на 62-ото издание на фестивала в Сан Себастиян, а какво са си казали, ще се разбере в "Тази събота" по bTV. Испанецът благоволил да даде само няколко интервюта, а това с Диана било най-дълго. Той похвалил актрисата, че е много хубава и говорил с ищах за снимките на филма му "Аутомата", който представя на феста и е снимам у нас.

В съботното предаване ще видим още подробности от "Survivor: Камбоджа", а пред Мариана Векилска риалитито ще коментират Иван Иванов от "Революция Z" и Тодор Гаджалов от "Гласът на България". Вики от "Мастило" ще разкрие кого е приютила в сърцето си.

Купон за ЧРД на Аръков в Къщата

Иво Аръков има рожден ден в събота и съквартирантите му са твърдо решени да спретнат яко парти по повод случая в Къщата. Със задачата да измоли от "ВИП брадър" музика, храна и напитки е натоварена Йорданка Христова, която като член на Политбюрото, се очаква да има по-голяма тежест. Със сигурност празникът на Иво ще мине без притеснения, тъй като за разлика от тази седмица, другата той няма да бъде сред застрашените от изгонване от Къщата.
За зрителския вот ще се борят Елена Кучкова, Тачо, Жени Калканджиева, Мартин Мартинов, Евгени Минчев и Камелия Тодорова.

Междувременно Кали изпадна в депресия и взе много навътре оценката, която си мисли, че е получила от зрителите на Нова телевизия. Певицата често плаче и се допитва до съквартирантите дали мирише и дали според тях е мърла. Гузната съвест на партизаните започва все по-осезаемо да ги мъчи. Те сякаш не са се замисляли за щетите, които могат да причинят с играта си.

Кали ще потърси подкрепата на Камелия Воче, която също парадоксално получи прозвището "мърла". Двете певици се чувстват тъжни и обидени. Камелия Воче даже изпадна в истерия и поиска да напусне. Кали пък набира все повече ярост към Евгени Минчев и е склонна да го обвини във всички грехове. Иво Аръков ще се опита да й подскаже, че има обяснение на всичко, тя скоро ще го разбере и ще й се наложи да се извинява.

Влади Въргала пък се опита да влее здрав разум в главата на Зорница Линдарева. Тя не се храни, но доста пие.

Шая Лебьоф спринтира в Амстердам с лилав клин

Шая Лебьоф направи 144 обиколки около музея "Стеделик" в Амстердам в неговия последен концептуален арт пърформънс. Облечен в лилав клин и зелено горнище, 28-годишният актьор изглеждаше изцяло фокусиран и пренебрегна въпросите на журналистите преди започването на маратона му около световноизвестния музей на модерното изкуство.

Звездата на "Трансформърс" направи обиколката заедно с други двама артисти, поканени от музея, който е домакин на конференция за това как светът се възприема от едно поколение, родено през 1980 г., бомбардирано от социалните медии и култа към знаменитости.

12-часовият симпозиум на тема "Метамодернизъм" се посещава от 600 артисти, философи и мислители по цял свят.
Изпълнението на актьора около музея е само част от неговите странни обществени изяви. Неотдавна той се появи на червения килим на премиерата на "Нимфоманката" на Ларс фон Триер, носейки хартиена торбичка на главата с надпис "Повече не съм известен".

Мат Деймън: Всичко дължа на Робин Уилямс

Мат Деймън вярва, че дължи успешната си кариера на покойния комик Робин Уилямс. Деймън прави своя пробив в Холивуд заедно с Бен Афлек, когато двамата написват сценария и участват във филма "Добрият Уил Хънтинг" от 1997 г. Според него творческият му път е щял да бъде съвсем различен, ако Робин Уилямс не беше изпълнил главната роля във филма. "С Бен дължим всичко на него. Той каза "да" на нашия филм и помогна да го направим. Никога няма да мога да му се отблагодаря. Поглеждам назад и усещам, че съм благословен, че кариерата ми започна с Робин Уилямс", казва Мат.

Той сподели, че е бил шокиран, когато разбрал за смъртта на комика, който се самоуби след дълга и мъчителна борба с депресията. Деймън се надява, че смъртта на Уилямс ще привлече вниманието към влиянието на тази болест върху хората. "Бях шокиран. Не поддържах връзка с него, а той се е борил с тежка депресия. Надявам се случилото се с него да бъде начало на разговори за депресията, за това колко сериозна е тази болест и колко е трудна за лечение. Депресията може да застигне всекиго. Всички си мислехме, че го познаваме и той беше част от нашия живот", казва още Деймън.

Украинецът Седюк спипа Ким Кардашиян

Виталий Седюк, скандално известният украински журналист, добави в списъка на жертвите си от знаменитости и фотомодела Ким Кардашиян, докладва порталът TMZ. Инцидентът станал в четвъртък късно вечерта в Париж по време на седмицата на висшата мода. Кардашиян излизала от колата заедно със съпруга си - рапъра Кание Уест, когато облеченият в камуфлажна униформа Седюк й се нахвърлил и се опитал да я повали на земята. Телохранителите й обаче се притекли на помощ и го спрели. Според Fox News журналистът, поне както той сам се нарича, не е бил арестуван. Това не е първата му изцепка само за тази година. На 28 май той се нахвърли на Брад Пит, когато се опита да го целуне, а след това и да го удари. Пит обаче му даде отпор и след инцидента каза, че го е халосал първи. По подобен начин Седюк е нападал Леонардо ди Каприо, Уил Смит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай