Освиркаха "Мис Вселена"

Освиркаха "Мис Вселена" | StandartNews.com

Публиката искаше Ямайка, а спечели Колумбия

Пищна колумбийка е новата "Мис Вселена". Двайсетгодишната Паулина Вега победи съпернички от 87 страни на конкурса в Маями. Публиката обаче, вместо да я аплодира, бурно протестира. Хората харесаха повече "Мис Ямайка", 22-годишната Кейси Фенели. Веднага след обявяването на резултата в Туитър се появи хаштаг с надпис "Мис Ямайка" трябваше да победи".

Паулина е родена в Баранкиля. Висока е 175 см, говори испански, английски и френски. Има 4 сестри и 3-ма братя. Работи като модел от осем години, в момента следва мениджмънт в университета в Богота. Кралицата на красотата каза, че това е първото й участие в конкурса и ще бъде последното, тъй като смята да продължи с обучението си.
За пръв път в историята на конкурса на финалистките беше зададен въпрос и от потребителите на Фейсбук. Вега беше запитана какъв е главният принос на родината й за целия свят. "Независимо от трудностите и препятствията, Колумбия продължава да се бори за своите идеали", отговори тя.

На второ място бе класирана 24-годишната Ниа Санчес от САЩ, а трета стана Диана Гаркуша от Украйна. Победителка в конкурса за национални носии стана Елвира Девинамира от Индонезия с 20-килограмовата си одежда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай