Опашка от фенове на Слави вече блокира стадиона

Опашка от фенове на Слави вече блокира стадиона | StandartNews.com

Почти 3-метрова опашка от нетърпеливи фенове вече се извива пред стадион "Васил Левски", където тази вечер Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд ще взривят публиката с концерта си.

Организаторите предупредиха, че няма да пускат с храна, вода и чадъри. Според метеоролозите обаче се очаква дъжд, така че се подгответе с дъждобрани.

Не само зрителите на стадиона ще гледат шоуто - то ще върви още на телефони, таблети и компютри. От екипа са подготвили специална платформа - www.slavilive.com, с която лайфът ще тече на живо срещу 5 лева, съобщиха организаторите. За това е необходима регистрация и закупуване на код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг.

Подготовката за грандиозния лайф тече от седмица с пълна сила. Сцената вече е сглобена, а осветленията все още се монтират. До часа на самия концерт екипът ще работи без прекъсване, за да може всичко да е перфектно. След огромния успех на лайфа в "Арена Армеец" през април, когато Слави, "Ку-ку бенд" и колеги на Дългия от близкото минало взривиха публиката, сега шоуменът няма да си позволи да свали нивото. Той се закани събитието да е невиждано и неповторимо за години напред. Всяка вечер в "Шоуто на Слави" по bTV текат клипове, които представят подготовката на музикант от бенда. В концерта, освен участниците, които вече пяха на сцената на 25 април, ще излязат и още известни изпълнители. Говори се, че сред тях са Майкъл Болтън, Елена Папаризу и Руслана, която спечели "Евровизия" през 2012-та.

Входът на стадиона ще е отворен още в 17 - часа преди началото на мегасъбитието. Всички деца до 18 ще влизат с придружител и попълнена и подписана от него декларация. Които не са навършили 7, ще влизат без билет, ако не заемат седящо място, но трябва да са с придружител и да носят акт за раждане. Деца от 7 до 14 влизат с билет, с акт за раждане и с придружител. На стадиона няма да се допускат хора, които носят храна, течности, флакони под налягане и чадъри. Затова организаторите препоръчват при лошо време хората да са с дъждобрани.

Точно в 20.30 ч входовете на стадиона ще бъдат затворени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай