Нобелов лауреат се жени за майката на Енрике Иглесиас

Нобелов лауреат се жени за майката на Енрике Иглесиас | StandartNews.com

Нобелов лауреат за литература се жени за майката на Енрике Иглесиас. 79-годишният перуански писател Марио Варгас Льоса наскоро се раздели със съпругата си си Кристина, която е и негова първа братовчедка след 50-годишен брак. Като причина за раздялата Марио Варгас Льоса посочва, че ще сключва брак в бившата жена на певеца Хулио Иглесиас - 64-годишната Изабел Прейслер.

Изабел е известна като първата съпруга на певеца и майка на техния син Енрике. Заради своята екзотична красота светската дама носи прозвището „Перлата на Манила" в родината си - Филипини.

За тяхната връзка започна да се говори преди няколко месеца, когато папараци ги засякоха на интимен обяд в мадридски ресторант. Двамата току-що се бяха прибрали от Лондон, където бяха сред специалните гости на официален прием на принц Чарлз. Преди няколко дни нобеловият лауреат за литература от 2010 г. обяви в туитър, че с Изабел са заедно от осем месеца насам.

Изабел и Хулио Иглесиас се срещат през 1971 г. още съвсем млади - той е вратар на младежкия отбор на „Реал" Мадрид, а тя е начинаеща журналистка и тв водеща. Двамата имат двама синове и една дъщеря, а бракът им се разпада през 1979 година.

Изабел е имала 3 брака досега и в момента управлява доходоносен бизнес като рекламно лице на обувките „Маноло Бланик" и фаянсовите изделия „Порцеланоса". Тя произхожда от стар и богат аристократичен филипински род с испански корени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай