Нина Добрев заведе баща си на снимки

Нина Добрев заведе баща си на снимки | StandartNews.com

Селфито на Добреви разби мрежата

Животът на Нина Добрев винаги е бил обект на интерес от страна на таблоидите - отсам и отвъд Океана. През последните няколко месеца актрисата, която живее в Канада, но снима в Атланта, където също има апартамент, е атакувана безспир от светските хроники, които й приписват връзки с нейни колеги от различни други поредици. Добрев обаче не е потвърдила нито един от слуховете. След приключването на романа между нея и Йън Сомърхолдър звездата от "Дневниците на вампира" не е споделяла нищо за романтичните трепети в живота си. Само преди дни актьорът Бен Макензи, заподозрян в топла връзка с нашето момиче, отрече интригата.

И докато папараците дебнат да заловят Нина "на местопрестъплението" с някой от горещите свободни актьори в телевизията, тя си пусна в Инстаграм снимка с мъж, под която написа": "Заведох татко на снимачната площадка на сериала".

Селфито на баща и дъщеря Добреви за минути стана една от най-харесваните публикации в социалната мрежа. Феновете на Нина са единодушни, че баща й, който е компютърен специалист и живее в България, е един красив българин. Михаела, майката на Нина, е художничка. Често в интервюта Добрев заявява, че се гордее с българския си произход.

Джей Ло заби поредния

горещ младок. Знойната дива има вземане-даване с колегата си Раян Гузман, с когото играха във филма The Boy Next Door. "Те се сближиха още на снимачната площадка, където имаха не една и две горещи сцени", издава техен близък. Наскоро Дженифър и актьорът заснеха гореща фотосесия за американско списание. Запознати издават, че певицата и Раян изживяват страстни интимни моменти.

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун станаха

баджанаци. От година Арни е интимен с Хедър Милигън. Тя е една от най-известните психоложки в САЩ. Запознава ги Слай, който е неин пациент, след като синът му почина преди две години. Между Рамбо и доста по-младата от него специалистка започва афера, но за кратко.

Когато Арни изпада в депресия заради семейни проблеми, Хедър го лекува. След края на сеансите ексгубернаторът на Калифорния я кани на вечеря и така поставят началото на любовен романс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай