Нина Добрев заби ново гадже

Нина Добрев заби ново гадже | StandartNews.com

Била лудо влюбена в актьора Остин Стоуел

Нина Добрев най-сетне се застоя при гадже. Холивудското момиче, родено в България, има нов мъж до себе си. Актрисата вече е преодоляла мъката към бившия си Иън Сомърхолдър и се гушка с 30-годишния Остин Стоуел. Добрев и новият й едва издържали да са разделени дори и за минута, и се наслаждавали изключително много на отношенията си.
"Нина е много щастлива с новото си момче. Той не спира да я извежда и да я изненадва с романтични вечери. След раздялата й с Иън беше като волна пеперуда и бързо-бързо разкарваше мъжете от леглото си. Сега обаче нещата са сериозни", издава близък до двойката.

Двойката взе да се появява и на светски събития. Миналата седмица присъстваха на вечеря с фенове в рамките на дарителска инициатива на "Кинг Кампейн". Бяха забелязани и на няколко кинофестивала.
Последната важна роля на Остин бе в "Камшичен удар", номинираният за "Оскар" филм. В лентата той играеше един от подопечните барабанисти на жестокия учител по музика.

Не е изключено Нина да доведе и у нас партньора си. Тя не пропуска лято, в което да се прибере поне за малко в София. Прави го, разбира се, инкогнито, но бива бързо разпозната по нощните барове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай