Николета: От REFAN осъществиха мечтата ми

Парфюмът им ми е като втора дреха, обяви водещата

Николета: От REFAN осъществиха мечтата ми | StandartNews.com

Обожавам да се къпя с парфюм" – възкликна чаровната Николета Лозанова, рекламното лице на парфюмната серия REFAN GOLD COLLECTION, когато се докосна до нея! И сигурно не само тя желае да се къпе с любимите си аромати... REFAN GOLD COLLECTION дава тази възможност, като освен парфюм, предлага и козметика за тяло в същата ароматна гама: за дамите душ-гел и лосион за тяло, а за господата: шампоан душ-гел.
Дамската линия на REFAN GOLD COLLECTION е разработена в духа на парфюма Light 192 и серията към него, както и триото козметични продукти Refan Bеаuty , които се радваха на симпатиите на всички дами, почитателки на хубавата козметика. Създадени от REFAN специално за Николета Лозанова, която естествено се превърна и в тяхно рекламно лице, тези аромати намират своето продължение и развитие в новата линия REFAN GOLD COLLECTION. С нея имате възможност да се насладите на подобрен, с 30 % по-интензивен и по-траен парфюм със специално разработени парфюмни композиции, които щадят кожата. Продуктите от REFAN GOLD COLLECTION въздействат не само с неустоимите си ухания. Опаковката е изработена от луксозен златен картон, което ѝ придава изключително стилна и изискана визия и я превръща в подходящ подарък.
„За мен е като сбъдната мечта още под душа да мога да ухая на любимия си парфюм – споделя Николета – а вие знаете, че аз обичам да мечтая смело и безотговорно." Провокативната плеймейтка продължава: „От REFAN осъществиха мечтата ми, защото сега мога да се къпя с душ-гел с любимия ми аромат, да се погрижа за кожата си след душ с лосион за тяло със същия аромат и накрая като финален акорд да добавя и няколко капки парфюм...толкова дълготраен, че през целия ден да усещам интензивното му присъствие като втора дреха..."
Парфюмната колекция REFAN GOLD COLLECTION се предлага в два дамски и два мъжки аромата, като предстои тя да бъде обогатена с още 5 дамски и 5 мъжки ухания в комбинация с козметика към тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай