Нашата Мис Вселена тръгна със здравец и картина

Нашата Мис Вселена тръгна със здравец и картина | StandartNews.com

Хубавицата Виолина Анчева замина за Филипините, където ще представи България на престижния конкурс "Мис Вселена 2016". Събитието ще се проведе на 30 януари в столицата Манила. Вчера софиянката беше изпратена от своите родители, близки и приятели на терминал 2 на летището в София. Националният директор на "Мис Вселена" за България Маги Вълчанова пък й поля вода за късмет по стар български обичай. Виолина, която не знаеше за изпращането, се зарадва много и приятелката й Маргарита Найденова, с която се запознаха покрай участието си в конкурса "Мис Национален отбор", й пожела: "С ум и красота, короната вземи и си ела". Виолина получи здравец за късмет от националния волейболен фенклуб, членове на който също бяха дошли да пожелаят успех на нашето момиче.

"Развълнувана съм, че ще заминавам на такъв престижен конкурс и че ще представя България на него", обяви Виолина пред "Стандарт". "Готова съм. Работих с най-добрите специалисти. Милен Данков беше моят хореограф. Той ме подготви с походката. Също така Поля Кинова от "Палома Фешън" ми осигури роклите, с които ще се представя на конкурса. Така че съм уверена в себе си, че ще се представя добре. Също така Ева Сереева и нейното студио ми проведоха обучение по грим, а по стайлинг ми помогна Фани Албайрак.

Никога не съм била във Филипините. Сега ще отида. Сега ще отида и мога да кажа, че ми изглежда като един рай. Задължително ще отида на шопинг", допълни още красавицата. Тя добави, че ще използва максимално умно времето преди конкурса, за да се аклиматизира и подготви още по-добре за "Мис Вселена". Както е известно никога до момента българско момиче не е влизало в Топ 15 на престижния конкурс. Тази година обаче Виолина със сигурност има своите шансове.

"20 дни по-рано ще съм там за предварителна подготовка. Самият конкурс и финала е на 30 януари. Има няколко кръга преди това, но кулминацията е тогава. Ще представя национален костюм, който е вдъхновен от "Сирни заговезни", моят костюм е кукерски. Има и дефиле по бански и официална рокля", добави красавицата. Тя носи със себе си и картина, която е реплика на "Мома от Калотинци" на Майстора.

Самолетни неволи за софиянката

Виолина Анчева трябваше да прекара повече от 24 часа на летището в Истанбул заради лошото време. Полетът й от София до Турция се забави с повече от 2 часа заради снеговалежа над нашата столица. Виолина бе с прекачване от Истанбул до Манила, но за съжаление тя не успя да го хване. Така вместо вчера, хубавицата ще кацне днес в Манила. Там дори се чакат нейни фенове, който да я поздравят и пожелаят успех на конкурса.

Иска да помага на анорексички

Сайтът на "Мис Вселена" описа нашата Виолина Анчева по доста интересен начин. В резюмето за софиянката се споменава за мечтата й някой ден да стане политик, а защо не и дори президент на България. "Виолина Анчева би се описала като силна жена с много лидерски качества. Тя е на 21 години и е студентка. Учи Европеистика в Софийския университет. Тя се надява да направи кариера в политиката и един ден да стане първата жена президент на България", пише в коментара. "Нейното първо име идва от виолата, което я прави "нежна като мелодия". Да отнесе короната у дома ще бъда като сбъдната мечта за Виолина. А ако това стане, тя се надява да помага да хора, които са страдали или страдат от анорексия", пише още във визитката.

Настаняват я в хотел номер 1

Виолина Анчева и останалите участнички в конкурса "Мис Вселена" ще тънат в лукс по време на предстоя си в Манила. Красавиците ще отседнат в хотел "Конрад". Той е на първа линия на огромния търговски комплекс "Мол от Азия", както и на първа линия към океана. Печели редовно наградите за най-добър хотел във Филипините. Виолина ще може да се наслади на огромния басейн, както и на уникалната гледка към океана.

Съперничките

Задачата на Виолина Анчева да влезе в Топ 15 на конкурса "Мис Вселена" няма да е никак лесна. Ето и някои от момичетата, с които нашата красавица ще се конкурира в Манила.

Зузана Колларова (Словакия)

Зузана е студентка в университета в Сиатъл. Красавицата обожава животните и непрекъснато приютява бездомни кучета и котки. Нейната страст е да пътува, да опознава различни култури и да посещава различни държави. За нея, основната цел е да създаде нови приятелства на конкурса "Мис Вселена".

Лучия Поточник (Словения)

24-годишната педагожка Лучия мечтае да стане учителка в своята родина. От малка тя се опитва да навлезе и в модния бизнес. Съчетава двете си мечти като започва да обучава модели на походка по подиума. Тя смята, че обучението е най-могъщия инструмент. Обожава да плува и използва всяка свободна минута за това.

Дешона Барбър (САЩ)

Тя е първата Мис САЩ, която е част от американските военни сили. Тя завършва информационни технологии и се мести във Вашингтон. Там красавицата започва да работи в армията като обработва данни и обучава войниците на компютърни науки.

Бренда Азария Хименес (Пуерто Рико)

22-годишната биоложка и психоложка учи в университета в Пуерто Рико. Тя е луда по баскетбола. Като е малка е тренирала доста в местен клуб и дори е била част от женския юношески национален отбор. Тя има три хобита - състезания с гълъби, яздене на коне и модния подиум. Редовно участва в доброволни инициативи в родината си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай