Над 250 аромата омайват в "ММЗ къмпани"

Над 250 аромата омайват в "ММЗ къмпани" | StandartNews.com

Огромно разнообразие от наливни парфюми за всеки ден, пол, вкус и стил. Това предлагат "ММЗ къмпани", чиито магазини можем да намерим в столичния квартал "Надежда" на базар "Бели Дунав", както и на ул. "Фритьоф Нансен" 19. Те са дистрибутори на висококачествени ароматни композиции от Франция, които се бутилират в високоекологичен, чист район в Централна България, а парфюмната вода е 18%, което прави уханието изключително силно и дълготрайно. Броят на парфюмите е над 250.

Старанието на фирмата е да покрие целия спектър от ухания, като се стреми да предлага най-доброто и качествено обслужване, което да отговори и на най-взискателните клиенти, независимо дали са мъже или жени. И самите те да се убедят в качеството на ароматите.

Магазините предлагат пълна гама парфюми за всяка възрастова група и имат увереността, че се гарантира същото качество на супер известните марки, но с редуцирана цена заради това, че се продават в техни опаковки, която стойност е в пъти по-достъпна от тези на оригиналните. Сред най-продаваните аромати, които са на възможно най-добрата цена, са тези на "Гучи", "Нина Ричи", "Шанел", "Версаче", Диор" и много други известни марки, които можете да откриете при тях. Слоганът на фирмата гласи: "Всеки има право на избор, но най-правилният е в "ММЗ къмпани".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай