Монтана се фука с "Мис България"

Монтана се фука с "Мис България" | StandartNews.com

Симона Евгениева е новата "Мис България". 20-годишната красавица от Монтана се пребори за престижната титла в конкуренция с 15 момичета от цялата страна. Короната на юбилейното 25-то издание на конкурса й бе връчена от миналогодишната победителка Нанси Карабойчева на стилна церемония в София евент център. Турският посланик, Негово Превъзходителство Сюлейман Гьокче, поднесе огромен букет на щастливката. Симона е студентка във II курс по агробизнес и развитие на регионите и е лице на модна агенция "X модел груп" от три години насам.

През 2013-та Симона нашумя, като събра най-много гласове в интернет класацията на конкурса "Мис Туризъм интернешънъл" в Куала Лумпур. Чаровната млада дама сподели, че поддържа фигурата си с много любов, малко храна и доста фитнес. Има мъж до себе си, но е решила да запази в тайна кой е той. Наградата, която включва и почивка за двама в лукс хотел, Симона ще сподели с близначката си.

Първа подгласничка на новата кралица на красотата стана Мария Цветанова от Костинброд, а втора - Дани Димитрова от София. Журито бе истински затруднено, тъй като и 16-те финалистки бяха с идеални фигури. Момичетата се представиха с официални рокли на дизайнера Стоян Радичев и по бански костюми.

Водещ на събитието бе Емил Кирилов. Като негови асистентки се подвизаваха серия от бляскави притежателки на короната "Мис България" - Славена Вътова, Ромина Тасевска, Габриела Василева, Ваня Пенева, Нанси Карабойчева, Юлия Юревич, Антония Петрова-Бередин и Елена Ангелова. Огнената Жана Бергендорф, Сантра, Pavell & Venci Venc' и "Суийт 16" забиха в името на купона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай