Мишо Александров от "Лудогорец" е цар на изненадите

Мишо Александров от "Лудогорец" е цар на изненадите   | StandartNews.com

Дени спечелила футболиста с домашна торта

Футболистът от "Лудогорец" Михаил Александров и половинката му Деница Стоянова правят всичко заедно - без значение дали пазаруват или са във ваканция. Но националът е царят на изненадите - всеки път успява да развълнува съпругата си, която е от най-елитните топмодели на "Визаж".

"Няма умора. След сватба на наши приятели в Благоевград тръгнахме да се прибираме в два часа през нощта. Но вместо към вкъщи поехме към летището. А оттам - в посока Лондон с най-ранния полет. Така, както си бях с прическа, с грим... Винаги съм искала да отида там. И Михаил ме заведе, без да подозирам", споделя Деница пред списание "Булка".

Двамата се запознават по странен начин. "Бях на подготовка с отбора и седнах на кафе, за да се видя с приятел. В заведението имаше телевизори и по тях вървеше конкурсът "Мис България", в който участваше Дени. Загледах се и казах на глас: "Я, колко хубаво момиче!". Приятелят ми погледна към екрана и се оказа, че се познават. Попитах за телефона й - след това всичко премина много бързо и неусетно. За мен беше любов от пръв поглед", разказва Михаил. Това се случва през 2011 г., когато в оспорвана битка за короната Деница е първа подгласничка и бързо се превръща в любимка на публика, модни фотографи, дизайнери и стилисти.

Според Дени обаче Михаил е бил по-настъпателен. Успявал да я провокира и в следващия момент оставял тя да доразвие сюжета. "Това ми харесваше и събуди интерес. Караше ме да се вълнувам от всяка среща, всяко действие. И все още успява да го прави. В началото на връзката ни го спечелих с домашна торта с бисквити и маскарпоне", откровена е красавицата.

Когато се ражда дъщеря им, Дени предлага да я кръстят Миа, вдъхновена от инициалите на трите имена на мъжа си - Михаил Иванов Александров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай