Мис Футбол: Торес е най-секси!

Мис Футбол: Торес е най-секси! | StandartNews.com

България щеше да пребие всички, сигурна е Тереза Райкова

Мис национален отбор по футбол Тереза Райкова не изпуска мач от световното първенство. Красавицата гледа до късно двубоите от Мондиала и после си доспива през деня. "По принцип съм фенка много на Испания, Бразилия и Португалия. Но и трите отбора се представят много зле. Тези тимове са по-темпераментни и това ми допада. Най-секси на световното е Фернандо Торес. Едновременно с това е и много сдържан, това ме привлича", каза Тери пред "Стандарт". "Но честно да си призная, Холандия играят най-силно и ако трябва да заложа, бих избрала "лалетата" за световен шампион. Ван Перси се представя невероятно", добави красавицата.

До вчера тя гледаше мачове в Плавен с приятели. "За тези от 22,00 ч сядаме в заведение. Най-много обичам да пия мохито и да хапвам риба, докато викаме за любимите си тимове. От утре (б.р. - днес) вече ще гледам мачовете в София, тъй като ще участвам в предаванията на БНТ за Мондиала", добави Тери.

"Има много изненади на финалите. Отбори като Коста Рика и Алжир печелят без проблем срещу грандовете, което ме шокира. Смея да твърдя, че ако България бе в Бразилия, то щяхме да пребием всички. Надявам се на европейското, което предстои, да се класираме. Мисля, че ние и Италия ще бъдем в челото, а Хърватия ще играе бараж в нашата група", завърши Райкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай