"Мис Америка" си падала по жени

"Мис Америка" си падала по жени | StandartNews.com

Кира Казанцев принуждавала момичета да гледат порно по цяла нощ в колежа

Избраната преди седмици "Мис Америка 2014" се оказа лесбийка. На всичко отгоре Кира Казанцев си падала по насилието в секса, гръмнаха медиите през океана. Етническата рускиня разкри сексуалните си предпочитания в тв интервю, след като таблоидите гръмнаха, че е измъчвала състудентките си. Докато учила в университета "Хофстра" в Ню Йорк, Казанцев се е гаврила с младите студентки. Тя била известна със страстта си към гей оргиите и дори афиширала със своята страст.
Според анонимни източници Кира била лидер на студентска девическа организация, която приемала членове само след преминаване на поредица унизителни изпитания. Кандидатките били принуждавани да гледат цяла нощ порнофилми с лесбийки, да не спят по две нощи или да стоят мирно голи в коридора на общежитието.

По ирония на съдбата сега новоизбраната "Мис Америка" е активистка на движението за борба с насилието срещу жени. В предаването "Добро утро, Америка" Кира признава:

"Да, аз наистина бях гаднярка и се занимавах с какви ли не глупости в университета. Но това се считаше за нормално, всички го правеха. Разкайвам се за извращенията, за гей изпълненията, но всеки човек греши, затова се надявам моите фенове да ми простят".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай