Миро каза "да" след 11 години

Миро каза "да" след 11 години | StandartNews.com

Тя е единствената, признава звездата за Ели Златанов, с която се венча в Корфу

"Любовта дълго търпи и е милостива. Любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи. Тя не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината. Всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.

Любовта никога не отпада!" С тези думи на Апостол Павел към Коритяни, цитат от глава 13 на Библията, Миро съобщи във Фейсбук, че вече е женен мъж. Певецът сподели и колаж, на който пише "Е + М = Горчиво!", брачни халки с инициалите им и датата.

Сватбата на Мирослав Костадинов и дългогодишната му приятелка Ели Златанов, която живее в Лондон, е била но остров Корфу през уикенда. Бракът е бил църковен и всичко е било изключително романтично и красиво в тесен семеен кръг. Близки до звездата и негови почитатели побързаха да поздравят него и съпругата му с благопожелания.

"Много взаимност, топлина и светлина в сърцата, уют в душите и пътеки, които ще вървите с радост напред!", "Честито! Пожелавам ви дълъг, щастлив и хармоничен живот заедно", "Честито! Щастлив семеен живот, безкрайни мигове на вдъхновения и любов! Бъдете все така влюбени, щастливи и благословени", пишат те.

Миро и Ели са заедно повече от 11 години. "She's the One" - "Тя е единствената" коментира той под тяхна обща снимка миналата година. Двамата се запознават след концерт на дует "Каризма" в Лондон. Ели се приближила до масата на Миро и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия, като му поискала огънче. Това силно го впечатлило. Още по-впечатляващ обаче бил опитът й да седне на стола, при който паднала на земята. Всички избухнали в лудешки смях - най-много Ели и Миро.
Младоженката, която е от Перник, върти собствен бизнес. Тя има ресторант в Лондон, шумно одобряван от българи, англичани и световни кулинари. За връзката им Миро призна едва преди година в интервю пред bTV. Той го направи с уговорката, че това не е неговата "голяма любов". Бил практичен в емоционалната част. "Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това... Но ако питаш дали съм сам, от 10 години съм с една симпатична дама", сподели той. И призна, че въпросната дама искала той да стане "автор на нейните деца". Вероятно нещата оттогава досега са се развили в положителна насока, след като двойката е решила да се врече в любов пред Бога. Двaмaтa нecлyчaйнo избиpaт ocтpoв Kopфy зa бpaчнaтa цepeмoния. "Toвa e мoeтo мяcтo", кaзва. Той е категоричен - приятeлкaтa мy cтaвa вce пo-xyбaвa и oткpитa c гoдинитe. "Toвa e мoмичeтo, кoeтo cъм cи избpaл", не се колебае Миро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай