Миро: Имам приятелка от 10 години

Миро: Имам приятелка от 10 години  | StandartNews.com

Миро, известен от бившия дует "Каризма", имал връзка от 10 години. Това сподели той в интервю пред "Папараци" по бТВ. Тя се казва Ели и живее в Лондон, уточни певецът. Те се виждат по няколко пъти в годината.

Звездата призна също, че вече е готов да бъде баща. "Говорим си непрекъснато с моето момиче за това да стана автор на нейните деца. Тя твърди, че ще са много хубави. И винаги и казвам, че това не може да се случи за мен, освен ако не влезем в брак и не се разберем къде ще живеем. Защото тя е в Лондон - а аз съм тук. Единственият шанс е да продаде бизнеса си (тя има успешен бизнес ) и да отидем да живеем на топличко, в близките страни. Ако замина при нея - как ще съм й полезен? Това е един стресов път, който трябва да изминем заедно с нея, и ще съм и в тежест, а мъжът трябва да е опора на жената", сподели той.

Певецът разкри, че е благословен с много любов,защото не си е самодостатъчен. Той опроверга и представите, че е романтичен и социален - не е. "Пълен дивак съм.", каза Миро за себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай