Мира Бенатова се изповяда

Мира Бенатова се изповяда | StandartNews.com

Оказва се, че разследващата журналистка Миролюба Бенатова, известна с оригиналните си репортажи, била в голяма грешка относно любовта. "Исках да бъда самостоятелна финансово и професионално. Да бъда наравно със силните мъже. Вярвах, че е важно да си на едно ниво с мъжа, за да те уважава, че те търсят умни независими жени и като постигна всичко, на най-силния и независим мъж няма да му остане нищо друго, освен да ме обича.

Оказа се, че съм в голяма грешка - признава Мира пред сп. "Ева" и обяснява - Когато си дадох сметка, че съм постигнала нещо в кариерата, че вече се водя успяла и влиятелна жена и съм независима финансово, разбрах, че мъжете искат уязвимостта на жената в нейната крехкост, а не конкуренция или огледален образ."

Нейн приятел наскоро й отворил очите като й обяснил, че мъжът се чувства като ловец, който доставя храна и когато тази му функция е иззета, той се чувства безполезен. "Това е опровержение на цялата ми философия за света. Трябва да приема, че е по-вярна от моята логика", признава звездата на Нова телевизия.

Мира разказва, че макар сега да е приела някои мъжки черти заради работата си, като дете никога не е била мъжкарана. "Не съм играла с момчета на война, не съм прескачала огради, винаги съм си била от страната на момиченцата, даже от страната на страхливите момиченца. Много говорех от малка, умеех да споря, да защитавам тези, които смятам за правилни. Но да се бия и надбягвам – не", споделя Бенатова. Нейната баба била домакиня образец и много искала внучка й да я наследи. Но след като във втори клас Мира опекла първия си сладкиш, решила да се отдаде на други занимания и сега гордо и без съжаление казва, че кариерата е нейната 23-годишна дъщеря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай