Майка с 5 деца напира за "Фермата"

Майка с 5 деца напира за "Фермата" | StandartNews.com

Пехотинец от Френския легион е сред най-атрактивните кандидати

Майка на пет деца и пехотинец от Френския легион са сред първите кандидати за новия риалити формат на bTV "Фермата".
Над 500 човека са се записали за кастинга на аграрното риалити само за едно денонощие, разкриха водещите на новия проект на bTV Иван и Андрей в "Тази сутрин" пред Антон Хекимян. За желаещите да се включат няма никакви ограничения, освен да са пълнолетни и да се чувстват в добра кондиция, за да преодоляват препятствията, пред които шоуто ще ги изправя, казаха те.

Участниците ще трябва да живеят в нетипични за тях битови условия, които ще ги върнат 100 години назад във времето. Няма да имат достъп до благини като самобръсначка, паста за зъби, тоалетна хартия, но за сметка на това ще дишат чист въздух и ще се хранят здравословно, уточниха водещите. Менторът на "фермерите" пък ще ги научи как да си направят зимник, който да компенсира липсата на хладилник.

Хората, които са подали заявка за участие до момента, са активни, с динамични професии. Голяма част от тях са предприемачи и мениджъри, като има и такива с интереси в областта на земеделието и животновъдството. Има и цяло семейство, което се е записало заедно с детето им. Бягство от големия град и всички форми на комуникация, по-здравословен начин на живот, спомени от детството, прекарано при баба и дядо на село, и не на последно място голямата награда от 100 000 лева, са сред мотивите на мераклиите да се включат в риалитито.

По повод завръщането си в ефира на bTV след толкова години Иван сподели: "Ако те поканят от "Реал Мадрид" да си централен нападател, освен да приемеш, друго не ти остава."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай