Мърдок се сгоди с бившата на Джагър

Мърдок се сгоди с бившата на Джагър | StandartNews.com

Предпочитам секса с възрастни мъже, младоците са скучни, казва супермоделът от 70-те

Медийният магнат и Джери Хол са влюбени от половин година

Рупърт Мърдок и Джери Хол оповестиха годежа си. Новината е поместена в рубриката за раждания, бракове и смъртни случаи във вестник "The Times", притежание на компанията "Нюз корпорейшън", чийто изпълнителен директор е Мърдок. Съобщението гласи: "Г-н Рупърт Мърдок, баща на Прудънс, Елизабет, Лахлан, Джеймс, Грейс и Клоуи Мърдок, и мис Джери Хол, майка на Елизабет, Джеймс, Джорджиа и Габриел Джагър, са щастливи да обявят своя годеж." За връзката между австралийския медиен магнат и бившия супермодел се заговори през лятото на миналата година. Говорителят на 84-годишния милиардер казва, че и двамата "са във възторг от предстоящата сватба и предвкусват удоволствието на съвместното си бъдеще". Мърдок, който се оттегля от оперативното ръководство на медийната си империя, и Хол

се появиха заедно

публично през октомври на световното първенство по ръгби. Той е бил женен вече три пъти и има шест деца. Последният му брак с американката от китайски произход бизнес дамата Уенди Денг бе разтрогнат през 2013-та. Хол е бивша съпруга на Мик Джагър и майка на четири от седемте деца на вокала на "Ролинг стоунс". Въпреки че 59-годишната Джери живя с Джагър 24 години, проведената от тях брачна церемония на остров Бали през 1990-та беше обявена във Великобритания за незаконна, припомнят агенциите.

Според "Форбс" фамилията Мърдок разполага със състояние от 11,2 милиарда долара. Това го прави 77-ият най-богат човек в света. 56-годишната днес Прудънс е най-голямата дъщеря на магната - от първия му брак със стюардесата Патриша Букър, който продължава едно десетилетие. В същата година, в която се развежда с нея, 1967-ма, той се жени за писателката Анна-Мария Торв.

Разводът с нея, 32 години по-късно, му струва 1,7 милиарда, от които 100 милиона в брой, а останалите в недвижими имоти и фирми.

Елизабет, Лахлан, Джеймс са децата им. На 17-я ден след като получава свободата си, Рупърт Мърдок минава под венчило с Уенди Денг. Тя е дъщеря на директор на фабрика от Гуанджоу в Китай. През 1996 г. Уенди става част от екипа на телевизионния канал на News Corp - Star TV, малко след като завършва магистратурата си в Йейл. През 1997-а, когато е младши изпълнителен директор, 38 години по-младата дама среща с милиардера на фирмено парти в Хонконг. Сватбата година по-късно е на борда на частна яхта в Ню Йорк. Двойката има две дъщери - Грейс и Клоуи. Уенди Денг Мърдок се прочу през 2011-а след драматична демонстрация на съпружеска лоялност, когато

мъжът й беше замерен с пай

от недоволен британец по време на изслушване пред парламентарна комисия. Тя се втурна към нападателя и го зашлеви пред милиони зрители в разгара на скандала с подслушванията във Великобритания. Това й спечели прозвището Тигрицата на Мърдок и не попречи на магната през юни 2013-та да подаде молба за развод с мотива "непреодолими различия и безвъзвратно разбита връзка през последните 6 месеца". Удоволствието му струва раздяла с още 1,8 милиарда.
В основата на разрива всъщност е бившият премиер на Великобритания Тони Блеър. В началото на миналата година на Острова излезе скандалната книга "Човекът зад маската", която разкрива лични тайни на семейството на Блеър. Според въпросното четиво политикът и съпругата му Черил отдавна не са заедно по свидетелства на техни съседи. Причината - Блеър живеел с Уенди, екссъпругата на Рупърт Мърдок. Вихреният скандал на Острова около предполагаемата опасна връзка между Блеър и Уенди се разрази две години по-рано. Тогава медиите разнищиха в детайли развода на магната и неговата трета жена. Според "Ню Йорк дейли нюз" китайката и Блеър са прекарали заедно две нощи - през октомври 2012 г. и през април 2013-та. Сантименталните срещи са били в имение на Мърдок в Калифорния - без знанието на австралийския милиардер, естествено. Имало е и съвместна нощувка в апартамент на Мърдок в Лос Анджелис, както и рандевута през уикенди в Лондон и Ню Йорк. Твърди се, че магнатът бил шокиран, когато научил какво е ставало в неговите имоти. Тогава поискал обяснение от Уенди, която дала уклончиви отговори. Но обкръжението на Мърдок било наясно с аферата и дало доста детайли около нея. Близки до магната тогава обявиха, че той вече не поддържа никакви контакти с Блеър. Това изглежда странно, като се има предвид, че бившият британски премиер е семеен приятел и кръстник на Грейс.
"Отвратително е да правиш секс с някой на възрастта на децата ти. Предпочитам по-възрастните мъже, защото връзките с 20-годишни младежи са "изключително скучни", казва преди време Джери Хол в интервю за "V Magazine".

Мик Джагър вкарва в леглото си супермодела, още докато е женен за първата си съпруга Бианка, от която има дете. Тогава манекенката е гадже на Брайън Фери, дори са сгодени. Нито Джери, нито Мик имат проблем с това, че са заети и още на първата си среща правят секс. Бианка не осъзнава какво се е случило, докато влюбените не зарязват всичко, за да заминат заедно за Барбадос. Две години по-късно Бианка и Мик се развеждат, а той вече официално ходи с дългокраката Хол. През 24-годишната им връзка той няма да спре със завоеванията си, някои от които ще се превръщат в любими теми за пресата.
Топмоделът преди няколко години написа книга за живота си с Мик. Очакваше се тя за разкаже за дивите партита,

чуждото женско бельо

което е откривала в семейната си спалня, как е преживявала изневерите на прочутия си съпруг. Нищо подобно не се случи. "Има неща, които никога няма да разкрия", казва Джери Хол за отношенията с бившия, с когото се чува поне по три пъти на ден след развода им през 1999-та. А и как иначе, след като тя получи само 10 милиона паунда, след като техният брак, сключен набързо на остров Бали, беше анулиран. "Аз съм позитивен човек. Гневът и негативизмът са досадни", обяснява бившата топманекенка, която всъщност далеч не е само това. Още като тийнейджърка Джери завършва култовото "Актърс студио" в Ню Йорк и участва в 600 представления в САЩ, Великобритания и Ирландия, сред които "Монолози на вагината", "Абсолвентът", "Жените на Пикасо", "Път към висшето общество", "Фантомът на операта", "Клетниците". Играе и в няколко филма: на Роже Вадим, в "Градски каубой", "Батман", "Принцеса Карибу", "Вампир в Бруклин". Тя е олицетворение на най-бурното десетилетие на ХХ век, когато животът е провокация, предизвикателство - винаги извън нормите. Определят я за най-известната блондинка на 70-те. Успехът я връхлита през 1975 г., когато се появява на снимка на обложка на британската банда "Roxy Music". За Джери Хол тази фотография отваря вратите към "Вог" и "Космополитен", което я превръща в най-търсения модел на своето време. Тя надмина съперничките, поставяйки публично диагноза на екссъпруга си - през 2002 г. в интервю за британския вестник "Сън" каза "Лудостта на Джагър по жените е истинска болест. Може би проблемът е в хормонален дисбаланс, в прекомерното съдържание на тестостерон в организма му. Неведнъж съм му предлагала да отиде да се лекува. Но патологичната невярност на Мик може да произтича от страха му да не остане самотен." Днес Джери, която ще стане на 60, споделя, че поддържа форма със секс, градинарство и домакинска работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай