Маги стана дядо

Маги стана дядо | StandartNews.com

Бебо Халваджиян и адреналинката Алекс зарадваха династията със син

Бебо, синът на Маги и Кремена Халваджиян, вече е татко. Половинката му Алекс роди момченце. "Той е тук! Появи се точно в 10,05 и каза: "Аз ще занеса пръстена в Мордор!" You have my sword, синко!", беше оригиналният начин, по който Бедрос сподели с приятелите си във Фейсбук щастливата новина.

Гордите родители получиха куп поздравления от близките си. Не само те обаче са в екстаз от появата на сина на Бебо и Алекс.
"Днес станах ДЯДО, Кремена е БАБА, Бебо е ТАТКО а Алекс е МАМА! Още един член на клана! Велико!", написа пък дядото в своя профил. Последва го съпругата му с краткото:"Имам внук! Велико е!".

Бебето е проплакало в частна столична клиника. Предполага се, че раждането е планирано и е било секцио. Момченцето все още няма име и се води под номер в болницата. Как ще се казва, трябваше да се реши вчера на семеен съвет на фамилията Халваджиян. Това ще стане, след като от Италия пристигне прабабата на бебока - майката на Магърдич - Юлия. Тя хванала спешно първия възможен полет, за да си дойде по-бързо.

Веднага след като Маги и Кремена научили новината, поканили всички от екипа на "Господари на ефира" и "Х Фактор" на щедра почерпка в клуба им "Библиотеката".

"Веселбата ще продължи три дни и три нощи. Яжте и пийте колкото си искате", казали те.

Алекс и 23-годишният оператор Бебо имат връзка от три години. Двамата дори направиха импровизирана сватба на Малдивите, а скоро се очаква бракът да се узакони в райсъвет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай