Мадона: Завиждайте на дупето ми, скапаняци

Мадона: Завиждайте на дупето ми, скапаняци | StandartNews.com

Мадона направи на пух и прах критиците, които, незнайно защо, я атакуват агресивно заради възрастта й. Тя е на 56 и все така е в центъра на вниманието и всичко, което прави, е иконично. В интервю пред "Ролинг стоун" поп кралицата оприличи този тип дискриминация с расистките и хомофобските изказвания.

"Оплюват хората заради възрастта им - това обаче се отнася само за жените. Така че все още живеем в много сексистко общество. Никой не смее да каже нещо обидно на някого, защото е черен или гей. Но всеки би казал нещо обидно по мой адрес. И си мисля - защо това се приема? Каква е разликата между този тип дискриминация и расизма? Умът ми не го побира", заяви певицата.

Въпреки че мнозина са убедени в задължителния финал на фриволните изяви на Мадона, тя не смята да намали темпото. "Щом достигнат до определена възраст, жените приемат, че не бива да се държат по този начин. Но аз не следвам правилата. Никога не съм го правила, няма и да започна", допълни тя.

Певицата също така коментира дръзкия си избор на облекло за наградите "Грами", когато за жалост се изтърси на сцената. "Ето така изглежда дупето на 56-годишна жена, скапаняци! Ако аз трябва да съм човекът, който ще помогне на жените да повярват в идеята, че могат да бъдат секси и да изглеждат добре на 50 или 60, както са изглеждали на 20, нека така да бъде", отсече Мадж.

Преди това, при гостуването си в шоуто на Джонатан Роси, Мадона призна, че падането е било истински шок за нея. И сподели, че вече много ще внимава с текстовете на песните си, защото смята, че инцидентът е бил "отговорът на Вселената". Тя разкри още, че не употребява наркотици, въпреки че е пробвала. Именно заради това позволила на децата си да опитат и сами да преценят. "Казах на Лурдес да взима умни решения в живота си, да не прекалява с нищо и да отбягва алкохола", обясни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай