20:35 ч.

14.02.17

1 мин.

0

0

0

Любов и хитове за Тома Спространов

от Стандарт |

Любов и хитове за Тома Спространов

С „Не остарявай, любов" в изпълнение на Михаил Белчев завърши юбилейния концерт в "София лайф клуб", посветен на Тома Спространов, който се оттегля от ефира на БНР след 40 години вярна служба на култовото предаване "Пулсиращи ноти". Любов и музика бяха подаръците, които получи дългогодишният водещ от поп и рок звездите на няколко поколения - Мими Иванова, Маргарита Хранова, Ваня Костова, Боян Михайлов, Михаил Белчев, Христо Кидиков, Валди Тотев, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Росица Кирилова, Васко Кръпката, „Lili of the West", Преслава Пейчева и Ясен Велчев, Сунай Чалъков, „Фактор", „Епизод", „Fire Rock", Съни, Скилър, Теодосий Спасов и приятели. Благодарение на Томата българските слушатели чуват за първи път записи на "Бийтълс", "Ролинг Стоунс", "Шадоус"... Спространов представи новия водещ на „Пулсиращи ноти", което звучи в ефира на „Хоризонт" без прекъсване от 4 януари 1979-а - Веселин Димитров. Томето обаче ще продължи да води първото си предаване „Любопитно петолиние", стартирало преди половин век през януари 1967 г. в ефира на Радио Пловдив.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент