"Любе" атакуват Гинес

"Любе" атакуват Гинес  | StandartNews.com

5 милиона зрители слушали на живо бандата, рекорд за източен състав

Най-големите звезди на руската музика "Любе" атакуват рекордите на "Гинес". Фронтменът Николай Расторгуев и останалите членове на групата са кандидати за титлата най-успешна концертна формация от Източна Европа в историята. От началото на кариерата си до днес те са имали изпълнения на живо пред близо 5 милиона зрители - толкова, колкото никоя друга банда от бившия соцлагер не е успявала да постигне.

Вече над 25 години руската рок група радва меломаните от цял свят с песни, в които хармонично са смесени елементи от рок, блус, фолклорна и военна музика. Идеята за създаването на групата е на продуцента композитор Игор Матвиенко. В края на 80-те той пише музиката за дебютните хитове по стихове на Александър Шаганов и Михаил Андреев.
"Любе" ще дойдат у нас за мащабен концерт на 10 декември в "Арена Армеец" по случай 25-годишнината си. В грандиозното събитие ще се включи и хорът на Българската армия.

Меломаните ще чуят "Давай За", "Комбат", "Солдат", "Там за туманами", Песня о звшздах", "Позови меня тихо по имени" и много други култови композиции.

Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лева в мрежата на Eventim в цялата страна.

Килата празнува победата при Петя Раева

С изискано афтър парти отпразнува триумфа си победителят в риалити шоуто "Звездни стажанти" - рапърът "100 кила". Явор Янакиев вдигна весел купон в столичния ресторант "Green Line", собственост на експерта по здравословно хранене Петя Раева.

Партито, на което присъстваха Марта Вачкова, Тити Папазов, Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева, Мариана Попова, Фънки, Баронеса Ангелова, Елена Дикова и други, продължи до ранни зори. Всички гости тестваха специалните "зелени" авторски деликатеси на г-жа Раева и дегустираха вината на марката "New Green Line", от които останаха възхитени. Танци и песни, разбира се, не липсваха, а градусът на настроението остана висок до самия край.

"Това е възможно най-доброто място, на което можах да отбележа подобаващо своята победа", сподели рапърът, докато похапваше от вкусните ястия на Петя. Останалите гости също показаха видимо задоволство от менюто и напитките, а мнозина заявиха, че "Green Line Restaurant" е новото им любимо място, което биха посещавали всеки ден.

Петя Раева бе ключов фактор за победата на 100 Кила в "Звездни стажанти". Регламентът на последната мисия в шоуто гласеше събирането на възможно най-голяма сума с благотворителна цел от отборите на Явор и Марта Вачкова - другата финалистка в тазгодишното издание. 100 Кила реши да продава на търг вещи на родни популярни звезди, като един от артефактите - кецовете на Васил Найденов - бе закупен именно от г-жа Раева за баснословната сума от 3000 лв - факт, който наклони везните в негова полза. Събраните пари ще отидат за възстановяване на детския летен лагер в Аспарухово, а кецовете на Найденов станаха част от интериора на "Green Line Restaurant", където вече могат да им се радват всички посетители.

Мел Гибсън готви втора част на "Страстите Христови"

Мел Гибсън планира продължение на библейската сага "Страстите Христови". Над сценария работи Рандал Уолъс, който стои и зад хита "Смело сърце". Новата лента ще се фокусира върху възкръсването на Христос, но засега се пази в пълна тайна кога ще стартират снимките.

Критиците побързаха да изразят скептицизъм, че продължението ще достигне успеха на първата част. Режисираната от Гибсън през 2004 г. лента е най-касовият независим филм на всички времена с приходи от над 600 милиона долара.
Мел Гибсън е силно религиозен. Актьорът се моли всеки ден, независимо къде е по света, а когато е в чужда държава, задължително посещава по-известните й храмове. Докато снимаше "Непобедимите 3" у нас, той бе забелязан да разглежда внимателно стенописите на "Св. Александър Невски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай