Лора Караджова чака момиче

Лора Караджова чака момиче | StandartNews.com

Лора Караджова разкри най-после, че чака момиченце. Тя и приятелят й са измислили името му, но засега го пазят в тайна. Тя бе категорична, че бебето е било планирано. Но не желае да говори много за него, защото е суеверна - предпочита да го направи, след като роди. Не иска да говори и за личния си живот заради дългогодишната си връзка с Део, голяма част от която бе изложена на показ пред медиите. Караджова все пак разкри, че бебето се е появило най-вече по инициатива на приятеля й - любителя на адреналина Валентин.

"Той много искаше дете. Ако не беше той да настоява да имаме дете, даже нямаше да се сетя, щях да чакам последния влак, защото не съм в първа младост. Но след това усетих, че животът ми се осмисли, намерих защо да продължа да живея напред", разкри Лора пред Нова телевизия. Тя признава, че "шутовете на бебето са много приятни", тъй като според нея така имаш контакт с детето си. "Говоря му, но то едва ли ме разбира. Все още не съм научила детски песни", признава Караджова. Певицата живее във Варна при бащата на бъдещото си дете. Преди 2 месеца щерката на Данчо Караджов е слязла от сцената, но работи върху нов проект и се подготвя за майчинството си.

По думите й бременността не я е изненадала, тъй като е била желана. "Щастлива съм, че този човек е бащата на детето ми. 5-6 месеца след началото на връзката ни забременях. Той много искаше да имаме дете, ако не беше той да настоява да имаме дете, аз нямаше да се сетя. Сигурно щях да чакам последния влак. Когато разбрах, че съм бременна първо го казах на него, а после на брат ми", споделя още Лора Караджова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай