Лейди Гага се отърка в Лео, той се смее (ВИДЕО)

Лейди Гага се отърка в Лео, той се смее (ВИДЕО) | StandartNews.com

Не е чудно, че Лейди Гага получи "Златен глобус" за най-добра актриса в телевизионен филм/минисериал за ролята си в "Американска история на ужасите: Хотел". Тя дори успя да изплаши и Леонардо ди Каприо.

Не е тайна за никого, че една от най-интересните фигури, които може да се следят по време на филмовите награда, е именно Лео. 41-годишната филмова звезда може и да е бил актьор през по-голямата част от живота си, но не може да сдържи искрените и спонтанни реакции на обществени места, които доста ни забавляват.

Ди Каприо сигурно си е отдъхнал, че получи "Златен глобус" за новия си филм "Завръщането". Да се надяваме, че най-накрая ще получи и Оскара, който толкова заслужава.

Една от най-интересните реакции на шоуто в неделя вечер, бе преди дори певицата да достигне до сцената, за да си получи наградата.

Камерите в Бевърли Хилтон в Лос Анджелис, уловиха култов момент, когато 29-годишната Гага си пропряваше път през навалицата към сцената, за да вземе наградата за най-добра поддържаща роля.

Вижте как реагира Леонардо, когато дивата минаваше покрай него на път към подиума да си вземе наградата

"Просто не знаех какво ме е бутнало, това е всичко", опита се да се оправдае актьорът впоследствие. Не знаем за вас, но ние не му вярваме!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай