Кристиано-младши не знае майка си

Кристиано-младши не знае майка си | StandartNews.com

Дори синът на Кристиано Роналдо не знае една от най-дълбоко пазените тайни на света - коя е майка му.

Това разкри Елма, сестра на суперзвездата. Кристиано-младши се роди през 2010 година, като се предполага, че таткото е избрал сурогатна майка. Хлапето обаче вече иска да знае повече. "Веднъж ни попита коя е биологичната му майка", разкри Елма, "Ние му отговорихме, че тя вече е на небето. Кристиано и майка ни Долорес обаче се ядосаха. Те предупредиха повече да не говорим такива неща".

Именно Долорес отглежда Кристиано-младши в Испания. Според майката на Роналдо прочутият й син се заклел никога да не казва името на жената, износила бебето. Според Елма обаче Кристиано-младши ще порасне и тогава сам ще реши дали да търси докрай истината. "Никой не може да го спре", обясни сестрата на Роналдо.

Междувременно асът на "Реал" хвърли отново в потрес феновете в социалните мрежи. Той си пусна снимка как релаксира с маска на лицето. Преди броени дни португалецът пак се щракна пред спа център с някаква мацаница върху главата. Негов фен предположи, че това е защитна маска срещу Луис Суарес. "Не, това е футболният Майкъл Джексън", контрираха заядливо други последователи на Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай