Криско ще е цербер в "Х фактор"

Криско ще е цербер в "Х фактор" | StandartNews.com

След като стана ясно, че Криско е първият известен член на журито в четвъртия сезон на "Х фактор", той побърза да се направи на много строг. "Мога да бъда цербер. Самият аз съм много дисциплиниран и изисквам същото от другите", призна провокативният рапър в "Събуди се" по Нова. Лошото момче в българската аренби музика заяви, че държи на реда, точността и спазените изисквания. Хитовият изпълнител ще присъства на кастингите във Варна на 18 и 19 юли, където ще усети не само първата тръпка от шоуто, но и ще се срещне лично с талантите на морската столица. "Кандидатите трябва да преценят дали са достатъчно подготвени. Понякога хората избързват от силното желание да бъдат показани по телевизията, а им трябва още година. Човек трябва да изчака правилния момент", съветва музикантът и продуцент на български изпълнители.

Симпатягата сподели още, че участието му в шоуто "Като две капки вода" е дало възможност на зрителите да видят истинската му личност. "Определението "рапър" е само едно от моите лица. И хората разбраха това", доволен е Криско.
Дългоочакваните кастинги на "Х фактор" ще започнат на 16 юли във Велико Търново, след Варна е Бургас (21 и 22), Пловдив (24 и 25) и София (26, 27 и 28).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай