Коща ще ходи в "Денсинг старс"

Коща ще ходи в "Денсинг старс" | StandartNews.com

Новата звезда на "Челси" Диего Коща показа, че умее не само да вкарва голове, но и да танцува. Испанецът демонстрира завидни умения на последната тренировка на "сините" преди мача с "Шалке". Той веднага бе взет за мезе от съотборници си. Те му казаха, че той е готов за шоуто "Денсинг Старс".

В същото време треньорът Жозе Моуриньо разкри, че Еден Азар ще подпише нов договор с "Челси". "Ще спечелим срещу "Шалке". Вярвам в това", каза само Специалния. В състава на германците големият отсъстващ за мача със "сините" е Бенедикт Хьоведес, който е контузен.

ВЕСТИ:

Рибери стресна Гуардиола

преди дербито с "Ман Сити" днес от груповата фаза на Шампионската лига. Днес французинът отново е изпитал болки в коляното. Той е бил на спешен преглед при доктора на отбора, а после и в мюнхенска болница. Не е ясно дали той ще може да играе днес. Именно травма в лявото коляно лиши Франк Рибери от участие на световното първенство.

Селфи мания прихвана

футболистите на "Манчестър Сити" в Мюнхен. Серхио Агуеро, Фернандиньо и Бакари Саня се скъсаха да се снимат на летището в германския град и дори изостанаха от групата. За тяхна радост капитанът Венсан Компани се върна и им даде зор да се качат в чакащия ги автобус. "Групата ни е трудна, но преодолима. "Байерн", "Рома" и ЦСКА М са много силни. Но ние сме шампионите на Англия", каза халфът Джеймс Милнър.

Готов съм за дебюта

в Шампионската лига, обяви новият треньор на "Барселона" Луис Енрике. Тази вечер каталунците приемат кипърския АПОЕЛ. "Целта ни сега е да спечелим първата среща, да не избързваме с други цели. Ще се борим за трофеи, бъдете сигурни. Формулата, която най-много ми харесва, е да се покриват липсите от Ла Масиа. Според мен е нужно да купуваме, когато няма необходимия ни футболист в школата", каза още Енрике.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай