Кортни Кокс вае брадичка с лазер

Кортни Кокс вае брадичка с лазер | StandartNews.com

Холивудската хубавица Кортни Кокс от тв сериалите "Приятели" и "Агнешко" е сред знаменитостите, които признават увлечението си по революционни машинарии в бюти индустрията и естетичната дерматология. Актрисата от Фабриката за мечти естествено води активен и природосъобразен начин на живот. Но не се отказва от лазерните услуги, напоследък от нашумялата терапия ултера - нехирургична процедура с микрофокусиран ултразвук, която противодейства на негативните влияния и гравитацията върху кожата. "Прилича на машина на времето.

Готова съм да пробвам почти всичко, за да удължа неизбежното", казва в интервю за списание New You звездата от "Приятели". Кортни е вече на 50, но изглежда като младо момиче, коментират светски хроникьори. "По-скоро бих казала, че прилича на машина на бъдещето. Привлекателната и кадифена кожа не е непосилна задача за жените тук и сега. Ключът е в лифтинга, който тонизира стареещия епидермис, намалява отпускането на зоната около клепачите - очите изглеждат по-млади и по-отворени, линията на челюстта под брадичката се стяга.

Стимулирано е създаването на нов колаген и еластин", коментира д-р Снежана Атанасова. Неслучайно ултразвуковата енергия е използвана в медицината повече от 50 години. Терапията се използва дори за дълбоките бръчки в зоната между гърдите - често пренебрегвана част от тялото за третиране или превантивна грижа. Тя лесно може да бъде увредена от слънцето и от неправилната поза при сън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай