Комисарят и юристката бъркат "Мармалад"

Комисарят и юристката бъркат "Мармалад" | StandartNews.com

Митко Павлов започнал от Евроком, Радост Драганова съчетава правото с телевизията

По всички личи, че ще пада голяма забава с новото развлекателно предаване, което Димитър Павлов и Радост Драганова ще водят по bTV от 14 февруари. В съботните следобеди зрителите ще влизат в интерактивното студио на "Мармалад" в компанията на популярни личности, които ще преминават през куп предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни. Всичко това - поднесено под формата на увлекателна игра.
Митко, който само като се появи на екрана, кара народа да се усмихва, май е уцелил десетката с новия си ангажимент. Макар че когато миналата година свалиха от ефира на ТВ7 "Комисията Павлов", той твърдеше, че това е неговото "най-добро професионално достижение" до момента. Половинчасовото му коментарно шоу се излъчваше всяка вечер от 24 часа и фокусът беше върху новините от деня в техния необичаен, "обърнат" вид. Беше пълно с политическа сатира. "Хубаво е човек да е сетивен за нещата, които се случват тук и сега. Ако живее тук. Ако иска да живее тук. Защото ценностите са изменени тотално, но ние сме виновни за това и само ние можем да върнем събитията в правия път. Това не става с мрънкане, с пешеходене или с празнодумие по медиите", каза Павлов пред "Стандарт", запитан дали се интересува от политика.

Митко е гърмян заек, защото по различни телевизии е водил предаванията "10-те най", "Форт Боаяр", "Това го знае всяко хлапе" и сутрешния блок на "Magic FM". Като малък мечтаел да стане певец, футболист или боклукчия. "Никога не съм си мислил за радио и телевизия", спомня си Павлов. И до днес е убеден, че именно хората, които отговарят за чистотата, имат достъп до много хубави неща в боклука. Като малък чупи краката си четири пъти, и двата по два пъти, и един път - ръката. Не може да плува. Рядко стъпва във фитнеса, защото колкото повече тренирал там, надебелявал. Затова поддържа форма с джогинг в парка. На въпрос как е попаднал в телевизията и радиото, обича да се шегува: "С връзки". Когато бил студент, на негов колега брат му бил главен редактор в "Евроком". Поканили го да чете новини и едва 22-годишен той водел късните емисии. Било преди 16 години. Следва казарма и предложение от приятел, който работел за сутрешна програма в радио. През свободното си време Митко предпочита да пътува в България и в близките страни.

В последните месеци Митко се изявяваше главно като водещ на събития, примерно финала на "Плейметка на 2014". През миналия август отказа да се върне на екрана като част от екипа на БНТ за "Неделя x 3". Причината била, че иска уикендите му винаги да са свободни. Но явно сега предложението на bTV му е паснало идеално, за да наруши такъв жизненоважен свой принцип.

За Радостина Драганова също казват, че където влезе, изпълва пространството с енергия и настроениe. Била много палава като дете, но отличничка в училище. Завършила е със златен медал столичното 22 СОУ и "право" в Университета за национално и световно стопанство. Тренирала е синхронно плуване. Седем пъти е била републикански шампион в този спорт. "Откакто се помня, спортувам - в началото за здраве, после професионално, сега отново за здраве. Ходя на фитнес заради възможността ежедневно с минимум усилия да постигна добра форма. Харесвам и голфа, заради умението му да лекува лошото настроение, но там винаги оставям мъжете да победят."
Главният юрисконсулт в дирекция "Архитектура и градоустройство" в кметството беше водеща на лайфстайл предаването "Модерно" по bTV, дирижираше и "Огледала" пак там.

"Като дете бях много слаба, не се хранех. Носех предимно панталони с оранжеви тиранти, защото полите нямаше на какво да се закрепят. Първите си дънки получих на 16. Дотогава баща ми отказваше да ми купи, защото винаги е твърдял, че една млада дама не изглежда елегантно в дънки. Може би затова по-късно, в ежедневието си станах много по-малко провокативна, отколкото в "Модерно". Предпочитам по-нежната и женствена визия. Нямам любим дизайнер. Имам, обаче, цвят, който за мен е лидер - бялото", казва Радост. Привлекателната млада дама бе поканена и за водеща от продуцентите на първото издание на "Денсинг старс" през 2008-ма заедно с легендата Тодор Колев.
Въпреки чутовните скандали около личния й живот и скандалния развод с Явор Златанов, Радост не обича да коментира нищо около себе си. Преди четири години главният юрисконсулт и бизнесменът, от който е дъщеря й Изабела, се разделиха след серия от скандали. Явор обвини жена си на всеослушание в медиите, че му изневерявала. Той разнасяше из редакциите колажи на съпругата си, на които тя е с други мъже и твърдеше, че всичко това е истина. Тв водещата единствен път си позволи да реагира, заявявайки недвусмислено, че двамата само са се престрували на перфектното семейство. А в действителност той дори я е заплашвал, че ще я залее с киселина при евентуална раздяла.

По новия си проект Радост работи от миналото лято. "Не се депресирам, дори ако нещо не върви. Знам, че ако искам нещо, трябва да се боря. И ако се проваля, значи не съм положила достатъчно усилия. Взимам си поука и продължавам напред - следващия път ще е по-добре", е житейският принцип на Радост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай