Клуни ще става татко

Клуни ще става татко | StandartNews.com

Актьорът и съпругата му Амал очаквали първа рожба, твърди щатският "О.К"

Джордж Клуни, който неведнъж е казвал, че не иска деца, сега очевидно е готов за тази нова стъпка в живота си. Актьорът и съпругата му Амал чакат бебе, съобщи американският таблоид ОК, позовавайки се на близки на двойката. Когато през 1993 г. се разведе с Талия Балсам, 53-годишният днес Клуни се бе зарекъл, че повече никога няма да се жени и не мисли за наследници. Очевидно Амал го е накарала да промени мнението си и за двете неща.

Клуни се ожени за чаровната адвокатка по човешки права миналата година на пищна церемония във Венеция. "Той казва, че тя е перфектната жена и че вече е готов да бъде татко", споделя още неназованият източник.
Според него заради възрастта на Клуни и съпругата му двамата искат да имат наследник възможно най-скоро. В момента двойката живее в Ню Йорк, където Джордж снима филм, а адвокатката преподава в Колумбийския университет.
Междувременно стана ясно, че Амал ще зарадва своя съпруг с изключително щедър подарък за рождения му ден утре. Тя се е спряла на скъпа кола, струваща 135 000 лири. Купила е Porsche 911 GT3 RS, което ще подари на своя любим по повод неговата 54-а годишнина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай