Кеца и Крисия - най-желани за купоните

Васко пее в Бургас, детето чудо - в Разград

Кеца и Крисия - най-желани за купоните | StandartNews.com

Родни звезди забавляват народа по частни партита

Родни звезди от всички жанрове се стягат за коледно-новогодишен концертен урожай. За да си осигурят участия - тъй като кризата сви пазара - някои от тях са свалили тарифите си с между 20 и 30 процента спрямо 2013-а. Хотели и ресторанти масово са наели изпълнители за по хилядарка-две.

По традиция Васил Найденов е сред най-добре печелещите. Кеца, който отдавна се е отказал от големите концерти в името на клубните и интимни емоции, ще регистрира над 4 участия. От тях би трябвало да прибере поне 50 бона, които ще раздели с екипа си. В навечерието на 31-ви е канен от отбрана компания. Баш на празника Васко излиза за шоу на открито на площад "Тройката" в Бургас. Веднага след това е цанен да забавлява гостите в петзвезден хотел. Найденов е сред малкото изпълнители от поп гилдията, който държи на свое озвучаване, което е включено в общата цена на изявата му.

Лили Иванова твърдо не сваля тарифата си между 18 и 20 бона, въпреки кризата. На 25 декември примата ще забавлява публиката в столичен клуб. Кувертите там са по 120 лева и вече всички са изчерпани, като над 400 човека ще имат удоволствието да отпразнуват Рождество Христово с мегазвездата.

Чудото Крисия Тодорова обаче се оказва желана, колкото Лили. Малката знаменитост от "Шоуто на Слави" е плътно заета от 20 декември чак до Нова година, когато ще се изяви в родния си Разград. Финалистка от детската "Евровизия" ще пее около Коледа на няколко частни партита, ще гостува в Димитровград и Шумен. Нейният хонорар е доста скромен - между 3 и 5 хиляди лева.

След успешната си година с турне в САЩ и концерт в НДК дует "Ритон" ще сложи точката с лайф на площада в Плевен срещу осем бона. Около десет хиляди е хонорарът и на Йорданка Христова. Гилдията е разделена на две по темата дали участието на Данчето във "ВИП брадър" е качило мизите й или е "ударило" хонорарите й.

Факт е обаче, че тя има постоянни фенове сред представителите на едрия бизнес. Примерно, Марияна Печеян, една от проспериращите дами в икономиката, без проблем би поканила огнената певица на фирмените си забави. Данчето обаче отдавна обяви, че ще работи само до Коледа. След това лети за Куба, където ще харчи с радост и на воля повече от приличния си хонорар, получен от риалитито по Нова.

Графа, Миро, Орлин Горанов, Кристина Димитрова ще пеят по тузарски хотели. Дуетът, който остава в историята на родната развлекателна индустрия с "Детски спомен", ще напълни душите на почитателите си с евъргрийни и нови парчета. Гастролът е край брега на Бургас. Орлин и Криси поддържат тарифата като ритонците - около 8 бона. Орлин Павлов, Нели Рангелова, Силвия Кацарова се пазарят за по четири хиляди.

Тони Димитрова, "Петте сезона" на Стефан Диомов и Веселин Маринов също са сред най-желаните звезди от народа. Веско обаче излиза за самостоятелен концерт на 22 декември във Велико Търново. В старопрестолния град забиват още "сигналистите" на Данчо Караджов, Вензи и Михаела Филева. Руслан Мъйнов, който от години пее с операта в Стара Загора, сега отново е избрал тази дестинация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай