Кендъл Дженър - най-желаният модел

Кендъл Дженър - най-желаният модел | StandartNews.com

Снимки на сестрата на Ким Кардашиян, Кейт Мос и Миранда Кер се търсят от хиляди в мрежата

В края на годината социалните мрежи бълват най-различни класации и обзори. Платформата за микроблогове Tumblr си направи труда да разкрие кои са моделите, чиито снимки са споделяни най-много през 2014-а. На първо място е Кендъл Дженър. По-малката сестра на Ким Кардашиян привлече вниманието след появата в риалити шоуто на семейството им. Тя дефилира по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Милано и Париж.

Кендал е все пак "само" на 18, но изглежда не се притеснява да експериментира с външния си вид. Тя е свикнала да демонстрира нестандартни тоалети и нетипични дрехи, които са творения на модните дизайнери. За видеонаградите "MuchMusic", които се състояха в това лято в Торонто, Кендал бе избрала дреха тип манто от есенно-зимната колекция за 2014-та на известна модна марка, която впечатли с две изключително високи цепки, стигащи почти до пъпчето й. Дрехата за малко не разкри по-интимните части на брюнетката, която не носеше бельо. Смела и провокативна визия, която не сме свикнали да виждаме от най-скромната сестра на Ким Кардашиян. Коментарите, които заваляха по нейн адрес, не бяха много положителни: "Кендал няма нужда да шокира с подобен външен вид, тя е достатъчно талантлива и красива, за да успее!", "Кендал, това е напълно неподходящ тоалет за тебе, Ким ли ти е била моден стилист?", "Млада, красива и талантлива - определено тази рокля не е за теб!". Не можем да отречем, че роклята е красива и украсена с множество ръчно избродирани детайли.

Следващата най-често търсена в Гугъл е Кара Делевин. Едва на 20, тя бе провъзгласена от "Вог" за звездното лице на модните сезони есен-зима и пролет-лято 2013 (родена е на 12 август 1992-ра в Лондон). Освен това дебютира в киното с Кийра Найтли в новата екранизация на "Ана Каренина". Топмодел е и сестра й Попи Делевин, една от най-добре облечените жени в света, а двете принадлежат към влиятелно и заможно семейство.

Любопитното е, че докато всички очакват двата най-актуални модела да горят в завист една срещу друга, Кендъл и Кара демонстрират искрено приятелство. Делевин тази година не бе част от шоуто на "Викториас сикрет", което се проведе в началото на месеца в Лондон. Била твърде закръглена и затова не я поканили. До този момент Кара е участвала в дефилето два пъти - през 2012 и 2013 година. Дженър пък все още не е направила своя дебют сред "ангелите". Но двете красавици се появиха заедно в дефилето на "Шанел" 2014/15, в Залцбург. Те дори минаха хванати ръка за ръка по модния подиум с булчинските рокли, дело на дизайнера Карл Лагерфелд. Освен това Кара и Кендъл позират за новия брой на списание LOVE, демонстрирайки доста силна привързаност една към друга.

Южноафриканската красавица Кандис Суейнпоъл е най-известна като един от ангелите на "Викторияс сикрет". Снимала се е за кориците на списанията "Вог", "Ел", "Харпърс базар". Участвала е в реклами на почти всички известни спортни марки дрехи. Редовно дефилира за Долче и Габана, Фенди, "Шанел", "Живанши", Жан-Пол Готие.

Природата щедро е надарила Кандис. Преди дни в интервю тя сподели, че едно от нещата, които не прави, за да поддържа фигурата си перфектна, е че не спазва диета. Дори, когато й предстои ревю, за да се приготви за шоуто, тя увеличава порциите си, за да може тялото й да издържи на натоварването.

"Ангелът" Миранда Кер работи за всички световни модни марки. Бившата съпруга на Орландо Блум непрекъснато е търсена за фешън кориците на топсписанията. Красавицата неотдавна призна, че с Орландо винаги ще се обичат. Това породи серия от слухове, които предполагат, че двойката отново може да се събере. Блум също похрани клюката, като каза, че двамата ще бъдат заедно на Коледа. Звездата от "Карибски пирати" и топмоделът са решили да прекарат празниците съвместно в името на техния тригодишен син Флин. "Той ще направи четири през януари. Майка му е много близо, което е страхотно. Така че ние ще имаме възможността да се съберем. Нейното семейство, моето семейство. Всички ще се бъдем заедно", сподели Орландо в интервю за шоуто на Елън Дедженеръс.

Макар и на 40, Кейт Мос продължава да е сред най-известните манекенки и фотомодели. Името й е символ на цяла епоха в модния бизнес, когато млади момичета, почти деца, са командвали парада на подиума. Кейт е преживяла какво ли не - възходи и падения, няколко бурни връзки и щури постъпки. Днес лондончанката работи по кампании на най-известните диктатори. Тя има собствена модна линия и участва в различни музикални проекти. През 2007 г. списание "Тайм" я обяви за една от стоте най-влиятелни личности в света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай