Кеми не близва алкохол заради алергия

Кеми не близва алкохол заради алергия | StandartNews.com

Джаз звездата влязла в Къщата за пари, нужни за болната й майка

Камелия Тодорова най-после се отърва от съквартирантите в Къщата на "ВИП брадър". Джаз звездата излезе на свобода и даде воля на острия си език. "В началото Зорница Линдарева беше непрекъснато пияна - не можех да я дишам. Тя е изключително елементарна. Вълнува се само от това колко силикон има в гърдите си. Намества ту едната си, ту другата, показва дупето си. Все гледа да влезе в някакви триъгълници, а не вижда, че няма покритие. Не е научена да се оправя сама", беше категорична Търновската царица пред Гала.

"Шоуто се оказа цирк, който наблюдавах отстрани. За мен вътре нямаше проблеми. Изкарах чудесна почивка. Рядко и трудно нещо или някой могат да ме извадят от равновесие. Предпочитам хората да са ми приятели, а не врагове. Много съм търпелива - животът ме научи. Трябва някой много да ме разстрои, за да го зачеркна. Но кажа ли "край", то е завинаги", твърди Кеми. Певицата, която някога актьорстваше доста успешно, се е решила на социалния експеримент, естествено, заради пари. Нейната майка била болна и лечението излизало прекалено солено за фамилния бюджет. Докато Кеми била в Къщата, достолепната дама била убедена, че дъщеря й е в Лондон по работа. При всяка своя изповед Камелия не пропуска да припомни, че не близва алкохол от 1993 година, защото има алергия. Затова пък тя влезе в Къщата с една торба хапове, пълни с магнезий, цинк и други задължителни съставки и витамини. Кеми от години поддържа здравето си с хомеопатични илачи. Не пие дори кафе заради проблеми със стомаха, а набляга на чайовете от Изтока. Кеми се кани да влезе в тотална форма заради романтична интрига. До влизането в Къщата нямала гадже, но имала постоянна топла връзка с интересен мъж, който скоро щял да се пребори за постоянно място в сърцето и леглото й.

Семейство Манови са с най-високия вот за оставане в Къщата преди финала. Незнайно защо продуцентите са решили, че те са най-достойни за голямата печалба. След тях по любов на зрителите се класира Албена Вулева. Нейната майка Людмила Захажаева продължава все така триумфално да изправя на нокти цялата компания. По сценарий тя ще трябва да вдигне още адреналина. "Аз на тебе няма да ти чистя, циганко мръсна", нападна я Кали с трите факултета. Рускинята й отговори адекватно: "Чудовище мръсно! Проста жена се нуждае от затвор. Ще ти се не знае, крокодила гаден. Родена си за чистачка, но и там не ставаш". После жената, която се мисли за двойничка на покойната мегазвезда Людмила Гурченко, изкъпа кучето си в мивката, където съквартирантите мият зъбите си. "Ако 15-те човека се надигнат, майка и дъщеря ще бъдат натикани на кучето в задника - тяхното куче!", коментира Маги Халваджиян. Междувременно Захажаева отвела домашния си любимец Исай в политбюро покоите на Данчето Христова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай