"Карнобатска" - новият "Сексът и градът"

"Карнобатска" - новият "Сексът и градът"  | StandartNews.com

Традицията е най-модерна, кефят се феновете на клипа и ракията

Рекламата на "Карнобатска Гроздова" счупи рекорда по гледаемост и стана първото видео, което се завърта повторно в ефир по настояване на зрителите. Клипът се лепи здраво по стените в социалните мрежи, а феновете са доволни, че най-сетне български продукт и видео са оспорили върховенството на "Сексът и градът" и дори са го задминали.

Репликата "Традиционно е мъж да не откаже на жена" и съчетанието между модерен лайфстайл и вкоренената в българското гроздова ракия успя да усети духа на деня, коментират ценителите на "Карнобатска". А тя вече задължително присъства в пазарската количка и на нежния пол. "Вдъхнових се за сюжета от сексапилната Ева Кикерезова, която е страстна почитателка на "Карнобатска" и майсторски миксира старите български традиции с вкуса си към модерния и динамичен градски живот. Тя без угризение се наслаждава на гроздовата напитка в стилната обстановка на най-актуалните заведения", издава режисьорът на клипа Генчо Генчев, който временно прекъсна снимките на "Столичани в повече" и "Шменти Капели", за да се посвети изцяло на "Карнобатска гроздова".

А пивката ракия завъртяла главата и на екранния партньор на Ева - италианския топмодел Андреа ди Бенни. По думите на Генчев звездата от Апенините е живото доказателство, че чудото на карнобатските лозя отлично подхожда на италианския темперамент и вече е част от богатия арсенал за съблазняване на тамошните мачовци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай