15:02 ч.

27.01.16

1 мин.

3350

1

0

Канят Радост за жури на Мис Филипини

от Димитър Пенев |

Канят Радост за  жури на Мис Филипини

Радост Тодорова получи поредно признание от Филипините. Този път Фейсбук групата, създадена специално в подкрепа на врачанката, я покани за жури. Те искат Тодорова да бъде един от съдиите, които да определят новата Мис Филипини 2016. За момента обаче това е трудно постижимо, тъй като поканата не е официална от организаторите на тамошния конкурс, а просто желание на феновете.


"Не са се свързвали с мен от Мис Филипини. Но аз имам желание да работя в Азия, така че нищо чудно скоро да пътувам натам. Има време, бъдещето ще покаже. Но след всичко, което се случи в Лас Вегас и подкрепата на феновете от Филипините, със сигурност искам да отида в Манила. Вече се поинтересувах обстойно от културата и традициите им. В бъдеще ще съобразя плановете си с едно посещение до Филипините", заяви Тодорова пред "Стандарт".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:04 · 29.01.2016
ДА,ПРИЗНАНИЕТО ИДВА ,СЛЕД КОРЕКТНОСТТА И ПОЗИТИВНОСТТА НА ХУБАВАТА И БЕЗКОРИСТНА БЪЛГАРКА.РАДОСТ ТОДОРОВА.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент