Калин става джудже след "Капките"

Калин става джудже след "Капките" | StandartNews.com

Преслава, Низамов и Светльо ще продължат като трио

"Ти ни показа как шепа смели българи са спасили България преди два века!", беше коментарът на Дони под звуците на стотици аплодисменти за Калин Врачански на финала на "Като две капки вода" по Нова. Актьорът, който надскочи и най-доброто си изпълнение с песента на Васил Михайлов от сериала "Капитан Петко войвода", безапелационно стана победител в четвъртия сезон на шоуто. Калин бе не само много добър в превъплъщенията, но се оказа и че може да пее и си заслужи скъпарската кола. Почти всичко му се получаваше - от лиричния Емил Димитров и чувствения Рей Чарлс, през рапърката Миси Елиът до агресивния Тил Линдеман от "Рамщайн".

"Влязох в това шоу, защото обичам предизвикателството да правя различни неща. Изненадах се, че мога да пея. Опитвах се да хвана детайлите във всеки образ. Не съм очаквал, че ще спечеля в конкуренцията на толкова талантливи и готини личности. Няма как да не се забавляваш с хората, на които това им идва от сърцето. Спечелих шоуто, без да губя нищо", заяви Врачански пред Нова. Актьорът подчерта, че за решаващата битка е решил да се превъплъти в ролята на Васил Михайлов, защото това му е било интересно. "Реших и че на зрителите ще им бъде забавно", сподели той за най-емоционалния му момент в "Капките". Калин допълни, че не е преследвал победата на всяка цена, защото "винаги трябва да има и малко забавление".

Сега той се готви за снимките в нов филм за деца, където ще изпълнява ролята на джудже. Предстои му и минитурне със световноизвестния немски баритон Матиас Гьорне и виртуозната пианистка Мария Принц с "Хубавата Магелона" - вокален цикъл от Йоханес Брамс по текст на Лудвиг Тик. На 21 юни ще гостуват в зала "България", ден по-късно - в Пазарджик и на 24 юни - в Стара Загора.

Много хумор, артистична надпревара от висока класа и изненадващи изпълнения предложи големия финал на единственото шоу за звездни трансформации в България. Орлин Павлов изправи на крака публиката с вълнуващо изпълнение на Емил Димитров. "Най-важно беше да разбера дали имам усета да имитирам - чувствам се удовлетворен", разказва поп певецът, който остана на четвърто място. Един от типичните сюжети за гуруто на клоунадата - Юрий Никулин, разигра Геро. "Обичам да изненадвам хората с жестовете и танците на образите, които не се очакват от моята фигура.

Дадох, колкото мога. Благодаря, че ме издържахте! Журито има железни уши", пошегува се перфектният актьор. Дони дори предложи да запише албум с Геро, който си тръгна с бронза от шоуто. Поли Генова се превъплъти в самата Адел. "Опитът да усетиш различни образи и да почувстваш енергията на големи артисти - това може да се случи единствено в "Като две капки вода", разказа отличничката от "Евровизия". Тя не само се справи със сериозния костюм и грим, но показа и впечатляващо вокално майсторство.

Талантливата певица огласи сцената, успявайки да се слее до съвършенство с образа на британската поп звезда. Сцената беше взривена от новата версия на "Army Of Lovers" - Преслава, Жоро и Светльо. Те получиха предложение да продължат като трио. Прея и Джулия бяха едно към едно като тандема 100 кила и Лора Караджова. В края на шоуто всички звезди и журито изпяха "Страхотен ден" на Дони.

На всеки по нещо

Никой не си тръгна с празни ръце от най-забавното шоу за имитация. "Зуека и Рачков са най-гениалните водещи. Ще го повтарям, докато умра. Имате награда за цялостен принос. Публиката ви стана на крака, защото без вас - това шоу го правим за четвърти път, то нямаше да съществува", каза продуцентът Магърдич Халваджиян. Членовете на журито също бяха удостоени с отличия.

- Най-прехвален коментар - Хилда Казасян, която имаше много добри думи за всички участници през всичките три месеца.
- Най-енергично присъствие - Фънки.
- Най-странен хумор (който все не беше доразбран от останалите) - Дони.
- Поддържаща роля - продуцентът Маги Халваджиян.
- За хореография - за Александра Енева и балета й "Фънки мънкис".
- Етиен Леви и Милица Гладнишка - като учители по актьорско майсторство.
- Най-голяма вокална прилика - Калин Врачански като Емил Димитров с песента му "Ако имах чук".
- Най-добро сценично поведение - Калин Врачански за имитацията на Уил Смит.
- Най-добра смяна на пола от мъж в жена - Орлин Павлов. "Беше много забавно, оцених какво правят жените за нас", каза той.
- Най-добра смяна на пола от жена в мъж - Поли Генова. "Гримьорите се шегуваха, че съм изиграла всички малки момченца, които в момента са на сцената", каза певицата през смях.
- Най-добър гост, превъплътил се в известен певец - Криско и Мария Илиева като дует "Каризма".
- "Мис Секси" - Джулия Бочева.
- "Мистър Универсум" - Герасим Георгиев-Геро.
- Най-добра визуална прилика (за първи път се връчва) - Поли Генова.
- За еволюция - дуетът Георги Низамов и Светльо Христов.
- "Мис Рокендрол" - Преслава.
- "Мис Динамит" - Прея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай