Кали: Чувствам се горда, че стигнах 7 място

Кали: Чувствам се горда, че стигнах 7 място | StandartNews.com

София. „Чувствам се много добре. Седмото число ми е любимо и се чувствам горда, че стигнах до седмото място". Това каза певицата Кали, която снощи напусна къщата на Vip Brother.

Не съжалявам, че си тръгнах. Вътре беше много трудно, каза тя.

Кали припомни, че фаворитът й е Йорданка Христова и иска тя да спечели формата на Нова тв. Тя обясни, че естрадната певица е истинска звезда и в къщата е показала много от своите качества и е успяла да балансира нещата след всеки конфликт между съквартирантите.

Вчера съквартирантите бяха изненадани с една по-нестандартна мисия. Най-любимите им хора дойдоха в къщата, за да ги видят. Звездите обаче обаче нямаха право нито да ги прегърнат, нито да им кажат нещо. Мисията „Машина на времето" предизвика много емоции у съквартирантите. Влади Въргала се разплака, виждайки двете си деца и чувайки тяхната подкрепа, Wosh MC бе изненадан с песен, което го мотивира за финала, мъжът на Кали й донесе червена роза, а бабата на Ели Кучкова я намери на пода, правейки упражнения. Мисията бе успешна.

Жени и Тачо няма да се развеждат и ще се опитат да се карат по-рядко, стана ясно от „Голямата уста", където двойката бе включена на живо.

На фина Vip Brother отиват Wosh MC, Елена Кучкова, Жени и Тачо, Йорданка Христова и Влади Въргала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай