Как Аштън Къчър изненада майка си (видео)

Как Аштън Къчър изненада майка си (видео) | StandartNews.com

Аштън Къчър разплака своята майка с повече от приятна изненада. За деня на майката той тотално реновира къщата в Айова, в която е отраснал. Актьорът използва приложение, в което има инвестиции. Може и да е рекламен трик, но резултатът е впечатляващ, а мама Даян получи мечтан дом.

Сега актьорът живее в Бевърли Хилс заедно със съпругата Мила Кунис и седеммесечната им дъщеря Уайът. Но си спомня с умиление за старата къща, която вдигнал вторият му баща Марк. 13-годишният Аштън страшно помагал. Сега обаче стаята му с кътове, посветени на Джон Уейн и футболния "Чикаго беърс", е реновирана до неузнаваемост. Както и всичко останало. Няма и спомен от типичния американски дом. Мотивът на Къчър е, че бабата трябва да има достатъчно място за гледане на внуци. Сестрата на Аштън също има малко дете.

Къчър подготвил и изпълнил изненадата само за 4 седмици с помощта на втория си татко, когото уважава като роден баща. Майката на звездата гостувала в Ел Ей, за да види внучката. Аштън я поканил да остане известно време, за да помага в грижите за бебето. Така изненадата за Даян била пълна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай