Кадиев иска и син

Кадиев иска и син | StandartNews.com

Първи снимки на малката Катерина показа актьорът Сашо Кадиев. Днес той се завърна на екрана в "Преди обед" по bTV след кратко отсъствие покрай раждането на първото му дете и бе засипан с поздравления. "Това е дясната ръчичка, а това са краченцата на сладкото. Вълнението е огромно. От първите мигове още започнах да чувствам, че вече нещата се усложниха и смисълът е друг. Родихме със секцио. Виж, и аз започнах да говоря в множествено число", пошегува се той в сутрешния блок пред бременната новинарка Биляна Гавазова.

Таня и малката Катерина са много добре, но още са в болницата, а таткото ги очаква да си пристигнат тези дни. Той е приготвил всичко - креватчето, пелените, козметиката... Бабата Катето Евро пък непрекъснато плачела от радост. Актьорът си пожелава още много деца. "Говорили сме, че ще се работи до момче", заяви той.

Снощи Сашо отново беше на екран като водещ на "България търси талант" заедно с Мария Силвестър. Младите рок музиканти от група "The Rippers" спечелиха журито и публиката с изпълнението си. То е провокирало Кадиев и Мария да заснемат свое изпълнение към същата песен. Резултатът е над 23 хиляди гледания само в официалната Фейсбук страница на шоуто.

"България търси талант" събира стотици хиляди пред екрана. В неделя обаче в шоуто се случи нещо доста грозно. В разгара му на сцената се появи 58-годишният варненец Росен Марков, който отдавна привлича вниманието с нестандартни изяви. Той излезе с табела, на която пишеше: "В "България търси талант" последно желание: на умиращия от СПИН и цироза Росен Марков".

"Ако не е вярно, е много жестоко това, което правиш с нас и публиката", заяви Дарина Павлова. След като разбра, че Марков не е болен, тя отказа да види номера му, Илияна Беновска го определи като "чудовище", а публиката подхвана рефрена "Довиждане".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай