Извънземни откриха дискосезона в Слънчев бряг с гръм и мълнии

Извънземни откриха дискосезона в Слънчев бряг с гръм и мълнии | StandartNews.com

Родни красавици танцуваха под проливен дъжд на Южния плаж

Бургас. На купонджиите ще им върви като по вода това лято в Слънчев бряг. Това пророкуваха всички дискоманиаци, които дадоха старт на нощния живот в курорта. Пороен дъжд и зрелищни мълнии белязаха официалното откриване на дискотечния сезон, което се състоя на Южния плаж. Лошото време не спря родните хубавици да покажат последните си вечерни тоалети, нито попречи на градуса на настроението.

Въпреки лошото време хиляди се стекоха на мегапартито в петък вечерта, когато едновременно отвориха врати всички барове в развлекателната зона "Какао Бийч".

Гръмотевичните бури подсилиха ефекта на мощната заря и нажежиха мистичната извънземна атмосфера, създадена от мега спектакъла Future Heroes, с който започна двудневния парти маратон.

Пришълци от други светове се телепортираха със своите метални брони и корсети на сцената под звуците на музиката на специалния гост на вечерта – холандския диджей Franky Rizardo. Той е за втори път в България и казва, че Bedroom Beach e сред десетте най-добри клубове по света. Заедно с него зад пулта застанаха резидентите на Bedroom Beach - DJ Mascota и DJ Dimo BG.

Южният плаж в Слънчев бряг събра в петък вечер знайни и незнайни родни хубавици. ВИП персони окупираха заведенията по плажната ивица в компанията на извънземните пришълци. Дамите показаха за пореден път неповторим стил с изискани вечерни тоалети и засенчиха спомена от абитуриентските балове.

Сред ВИП гостите бяха джаз певицата Белослава и нейният сценичен партньор Живко Петров, топмоделите Ирен Онтева, Виктория Джумпарова и Гери Дончева. В горещия купон се включиха още рапърите Устата и Румънеца и бившата скандална тв водеща Албена Вулева. Среднощният им парти тур тръгна от Bedroom Beach, премина през Cacao Beach чието оофициално откриване предстои на 14 юни, и завърши в меката на поп фолка на морето – The One.

В събота вечер купонът на Южния плаж в Сънито преминава във втора фаза. Космическите гости ще отстъпят място на танца и еротиката с шоуто Luxury night. Гъвкавите тела на танцьорките ще превземат подиума в Bedroom Beach, а зад пулта за настроението ще се погрижат резидентите на клуба - C-Fusion и Andrew.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай